Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Piccciu, zaskoczyłeś mnie! Myślałem że będziesz miał dosyć czegoś innego po pobycie w tak zacnym gronie! A Ty piszesz ...grilla
Szkoda że nie zalogowałem się z Wami w Boszkowie
piccciu pisze:Serdeczne dzięki za przybycie i wspólną zabawę. Przebywanie z wami sprawiło mi chwilę oderwania od rzeczywistości, chwilę radosne i miłe . Na grilla nie będę mógł patrzeć przez jakiś czas - przejadłem się ! Pozdrawiamy!!!
No było naprawdę odjazdowo, śmiechowo, JEDZENIOWO - i tu OGROMNE podziękowanie dla PICCCIA i ANI bo odwalili naprawdę kawał dobrej roboty. śmiało można nazwać to nasze spotkanie OTWARCIEM SEZONU MOTOCYKLOWEGO WIELKOPOLSKI - BOSZKOWO 2011 !!!! Mam nadzieję że zakończenie bedzie równie udane a na otwarcie w przyszłym roku będzie znacznie więcej ludzi !!!! Dzięki za extra spedzony weekend
P'S
widzę że część z nas ma nawet nieżle opalone PYSKI :lol: :lol: :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hyhy, było super. Dziękujemy Ani i Picciowi za kawał dobrze zrobionej roboty, że nie chodziliśmy głodni tylko lekko zmarznięci Choć grill dobrym grzejnikiem się okazał