Czy w POMORSKIM wszyscy Bracia już zamarzli??
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: -
Moja Suzi narazie w warsztacie, a pozniej plastiki do malowania i pod koniec lutego bedzie gotowa do sezonu.
Narazie jeszcze troche za wczesnie ale juz nie moge sie doczekac smigania no i naszego wspolnego wypadu na Hel
Narazie jeszcze troche za wczesnie ale juz nie moge sie doczekac smigania no i naszego wspolnego wypadu na Hel
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
GSX 600F - sprzedana
mysle ze wczesniej jak srodek marca to wogole nie mamy co aspirowac do wyjazdow ...
bo na Helu to nas jeszcze dodatkowo wypi....dmucha...
mysle ze 10 - 12 albo 17 - 19 marca to są terminy, które jezeli zostaną zaakceptowane przez matke nature, która w swojej łaswości da tych stopni C, realne na wycieczke i na zapoznanie sie BS Suzuki 3M i okolic
bo na Helu to nas jeszcze dodatkowo wypi....dmucha...
mysle ze 10 - 12 albo 17 - 19 marca to są terminy, które jezeli zostaną zaakceptowane przez matke nature, która w swojej łaswości da tych stopni C, realne na wycieczke i na zapoznanie sie BS Suzuki 3M i okolic
no no no .. bez takich mi tuSama uroda jajka juz jest dyskusyjna
co do Ustronia .. to odpada dla mnie...
nie jest to daleko .. ale funduszy nie mam ... w długi weekend majowy (29.04- 07.05) mam zamiar do Szwajcari na jajku pojechac ... wiec na wszystko nie starczy ...
w czerwcu pewnie zlot Burgmani w okolicach Wawy, dla mnie obowiązkowy ... niestety na Ustroń nie starczy kasy ...
-
- BS Brother
- Województwo: -
eeee, gruby nie obruszaj sie tak, przeciez nie powiedzialem ze zle wyglada, mi sie tam podoba i to bardzo 
Z tym Ustroniem to jest wlasnie tak ze kasy trzeba nie malo bo jakies (moze sie myle) 300 - 400PLN na paliwo, no i jeszcze to nie wypad na 1 dzien
Za taka sumke to moge miec pare fajnych gadzetow do moto.
Zreszta nawet jesli mialbym jechac to sam napewno nie pojade
Z tym Ustroniem to jest wlasnie tak ze kasy trzeba nie malo bo jakies (moze sie myle) 300 - 400PLN na paliwo, no i jeszcze to nie wypad na 1 dzien
Zreszta nawet jesli mialbym jechac to sam napewno nie pojade
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
GSX 600F - sprzedana
GSX 600F - sprzedana
.
trzeba bedzie bardzo uwazać w podróży w kolumnie, ale jakos damy rade ...
ekipe zabierz ze sobą, to że nie poruszają sie "jedyną-sluszną-marką" to ... no niestety... pomożemy im dźwigać ten problem
:D:D:D
no to się podłącz ...Też z chęcia podłączyłbym się do Braci z 3miasta:)U mnie w Kwidzynie mamy niezłą ekipe,ale tylko 2 suczki:)
trzeba bedzie bardzo uwazać w podróży w kolumnie, ale jakos damy rade ...
ekipe zabierz ze sobą, to że nie poruszają sie "jedyną-sluszną-marką" to ... no niestety... pomożemy im dźwigać ten problem
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 24
Witam!
Dane do przemyślenia :roll: :
Panowie jeżeli chodzi o spotkanie w Ustroniu to można przyjechać pociągiem, albo jaką bryką w 5-ciu, żeby taniej było nikt nie powiedział, że moto obowiązkowe !! Za to atmosfera mur beton :spoko: !!
Pozdrawiam
PS
Może ktoś wrzuci jakiego nowego posta ?? :twisted:
Dane do przemyślenia :roll: :
Panowie jeżeli chodzi o spotkanie w Ustroniu to można przyjechać pociągiem, albo jaką bryką w 5-ciu, żeby taniej było nikt nie powiedział, że moto obowiązkowe !! Za to atmosfera mur beton :spoko: !!
Pozdrawiam
PS
Może ktoś wrzuci jakiego nowego posta ?? :twisted:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500