Jo kilerzy czy dwie ósemki od zjazdu gliwice bytom są już otwarte na tym wiadukcie co robili??
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
tak jest, spotkajmy się na miejscu z drobnym wyprzedzeniem. 16:30-16:40 to będzie dobry czas.
jednakże, jest nas tak dużo, że prawdopodobnie podzielimy się na dwie grupy - pierwsza pojeździ od 17:00, druga od 18:00. dlatego bez obaw - jeśli ktoś nie wyrobi się na 17:00, nie straci swojej jazdy.
A ja myślę, że dobrze będzie zrobić dwie grupy i w nich zrobić normalne eliminacje (20 zawodników = 2 grupy po 10 - pierwszych 5 z każdej grupy wchodzi do finału A, a druga 5 do finału B), wtedy nie było by zmęczenia materiału po godzinnym śmiganiu non stop, wszyscy by jeździli tyle samo, a walka i zabawa lepsza :twisted:
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Osama dobry pomysl po ostatnim po 30 min rąk nie czułem a suma sumarum i tak najlepszy liczy sie czas wiec obojetne kto co i jak
gg 2883934
A ja bym na sam czas nie patrzał, ja bym normalne zawody zrobił:
- sesja treningowa
- kwalifikacje
- wyścig pierwszy
- finał grupy B
- finał grupy A
- uśmiechy, uściski, oklaski
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Zawsze czas jest najwazniejszy ale to niechodzi o to, sama idea twoja mi sie podoba bo godzina jaDy bez przerwy to masakra
gg 2883934
Puchar przygotowany za : I miejsce III Kartingowe Mistrzostwa Bractwa Suzuki - wszystkie nagrody bierze zwycięzca,zostają nagrody pocieszenia.
Będzie się działo
Intruder M 1800 R
»korzystaj z życia, bo tak szybko mija«.