qgel pisze:eeetam, ważne aby w knajpie miejsce było poza tym przy strzelaniu tyle huku
a ty cicho siedz, strzelnica byc musi, z glaberytu jeszcze seria nie strzelalem :mrgreen:
od razu zastrzegam, ze tym razem, w drodze powrotnej, nie bede prowadzil jednoczesnie 2ch samochodow :jezyk:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
cukier73 pisze:A dlaczego samochodów ??? A co z " niebieskim wyjcem i piękną bestią " ?
chocby z tytulu:
osama pisze:W miarę możliwości proszę przybyć transportem, w którym można śmiało podróżować mając duże conieco we krwi :piwko2:
poza tym ostatnio wszyscy byli pod/przeziebieni a pogoda byla ostro hardcorowa (no i cena ropy na 4 jest lepsza niz benzyny razy 4)
dla niezorientowanych: chodzilo mi o to, ze ostatnio bylem mniej wiecej jedyna osoba zdolna do prowadzenia pojazdow mechanicznych :angry_smile:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
Emil pisze:dla niezorientowanych: chodzilo mi o to, ze ostatnio bylem mniej wiecej jedyna osoba zdolna do prowadzenia pojazdow mechanicznych :angry_smile:[/size]
Pomimo twoich starań i tak to dojrzałem. Co nie zmienia faktu kto Mazowieckie prowadzi do domu
EDIT: cos tam przeba przeklikac sie przez glowna stroche chyba, to inny link:
pozdrawiam,
Emil
Tra ta ta ta
Mucha sie potwierdza :twisted:
Ale bedzie fajnie, moc zobaczyc Wasze twarze i znow posiedziec w tak wykwintnym towarzystwie
Normalnie: Mordy Wy moje :jump:
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
tel. mucha 503 145 909 klaudia 509 340 359 GS500E- był GSX R750... - jest i będzie GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie
mam dobra wiadomosc, nie bedziecie sie musieli sie ze mna meczyc , Emila nie bedzie :?
EOT w tym temacie
pozdrawiam,
Emil