Kuopiłem we wrześniu banditke 600 był to koniec sezonu także nawet nie myślałem o żadnym zlocie ale na wiosne z wielką chęcią spotkałbym się z ludźmi którzy se tak właśnie śmigają. Mieszkam niedaleko Oświęcimia. z zapałem czekam na odpowiedźi
Małe pytanoko
Moderator: kicek
Małe pytanoko
Cześć wam wszystkim ja mam takie pytanko gdzie by się można wkręcić do jakiegoś klubu ???????
Kuopiłem we wrześniu banditke 600 był to koniec sezonu także nawet nie myślałem o żadnym zlocie ale na wiosne z wielką chęcią spotkałbym się z ludźmi którzy se tak właśnie śmigają. Mieszkam niedaleko Oświęcimia. z zapałem czekam na odpowiedźi
!!!!! naraźie DO WIOSNY (TRZEBA MASZYNKE WYPRUBOWAĆ :twisted: :twisted: )
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !! Teraz to mnie rozwaliłeś na maksa !!!!
Najbliższy klub dla Ciebie to chyba będzie Unia Oświecim
Rozejrzyj sie wkoło chłopie. Jesteś na stronie BRACTWA SUZUKI !!!! :angry_smile: :angry_smile: !!!!
Czego jeszcze potrzebujesz ?? Przecież ludzie tutaj to posiadacze motorów, którzy na dodatek nimi jeżdżą :moto:
Wystarczy tylko, że do rozpoczęcia sezonu zorientujesz się czy łatwiej Ci umawiać się z Małopolską czy Śląskiem bo mieszkasz akurat na granicy tych regionów.
Więc zacznij jeszcze raz i proponuję zrób to od przywitania w dziale do tego przeznaczonym a potem zapoznaj się z obowiązującymi tu zasadami.
Pozdrawiam.
Najbliższy klub dla Ciebie to chyba będzie Unia Oświecim
Rozejrzyj sie wkoło chłopie. Jesteś na stronie BRACTWA SUZUKI !!!! :angry_smile: :angry_smile: !!!!
Czego jeszcze potrzebujesz ?? Przecież ludzie tutaj to posiadacze motorów, którzy na dodatek nimi jeżdżą :moto:
Wystarczy tylko, że do rozpoczęcia sezonu zorientujesz się czy łatwiej Ci umawiać się z Małopolską czy Śląskiem bo mieszkasz akurat na granicy tych regionów.
Więc zacznij jeszcze raz i proponuję zrób to od przywitania w dziale do tego przeznaczonym a potem zapoznaj się z obowiązującymi tu zasadami.
Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- Naciagacz Łańcucha
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
23.04.2006 - polski ruch motocyklowy rozpoczecie sezonu Jasna Gora 2006 /www.motowyprawy.krv.pl/
22-04.2006 - rozpoczecie sezonu http://www.otwarciesezonu.com.pl/
Bemowo...
na razie tyle pewnych miejsc.
22-04.2006 - rozpoczecie sezonu http://www.otwarciesezonu.com.pl/
Bemowo...
na razie tyle pewnych miejsc.