Gdzie SERWISUJECIE swoje cudeńka i co sądzicie o nich?????
Moderator: motorynka
Gdzie SERWISUJECIE swoje cudeńka i co sądzicie o nich?????
Mam pytanie, czy macie jakiegoś swojego mechanika który wykonuje wam serwis, czy robicie to sami a może w jednym z naszych trójmiejskich serwisów dbacie o swoje cudeńko???
Pozdrawiam
:twisted: :twisted: :twisted:
Pozdrawiam
:twisted: :twisted: :twisted:
-
- BS Brother
- Województwo: -
Ja swoja suczke serwisuje w Gdansku ul. Czarny Dwor u Pana Ma... (bez krypto reklamy), jest tam mechanik Wojciech ktory naprawde zna sie na rzeczy no i daja roczna gwarancje na naprawy wiec jest spoko, a ceny dosc umiarkowane, bo nie powiem ze niskie 
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
GSX 600F - sprzedana
Hmmm...
W garazu;)
GSX F nie jest takim cudem techniki, zebym sie z nim nie uporal, szczegolnie z serwisowka w reku.
Odpukac - poki co w zasadzie mialem tylko zaciski do czyszczenia, bo przypiekaly, a reszte zrobili w Niemczech (zawory, gazniki) i jest OK.
W razie czego mam namiar na bylego mechanika od Zdanowicza (tez jezdzi na Suzuki), ktory pomaga fachowa rada.
W garazu;)
GSX F nie jest takim cudem techniki, zebym sie z nim nie uporal, szczegolnie z serwisowka w reku.
Odpukac - poki co w zasadzie mialem tylko zaciski do czyszczenia, bo przypiekaly, a reszte zrobili w Niemczech (zawory, gazniki) i jest OK.
W razie czego mam namiar na bylego mechanika od Zdanowicza (tez jezdzi na Suzuki), ktory pomaga fachowa rada.
-
- BS Brother
Dzis bylem w serwisie gdzie robia moja Suzi, lzy w oczach mialem jak widzialem jej rame bez silnika, naprawde przykry widok ale za tydzien bedzie jak nowa 
P.S Gdzie ta wiosna ???
P.S Gdzie ta wiosna ???
GSX 600F - sprzedana
GSX 600F - sprzedana
Ja swojego sprzeta serwisuje sam mam wszytkie potrzebne narzedzia profesionalne klucze znanych firm specjalistyczne przyżady do motocykli ewakuometry sciągacze sczelinowmierze mikromierze laserowe przystawki zakuwarke do łańcuchów dostep do tokarek frezarek piaskarek wszytko żeby nakeda scigacza czopera poustawiac na cacy i szczere chęci przedewszystkim. owoli coraz wiecej sie tym zajmuje. Pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
No widze że nie będe sam . Też serwis mam blisko bo w garażu.
Tylko z tym mechanikiem jest gorzej . Bo terminy ma napięte i nie zawsze ma czas
. Moze się zdrzyć że kiedyś moja suczka wyląduje w obcych "lapach" . Na przyklad chce na nowy sezon zamocować crach pady , a zalatwiłem sobie nowe opakowanie w innych malowaniach i powiem szczerze że chyba bym sie pobeczał jak bym sam mosiał wiercić w nich 2 dziury , bo niestety sa konieczne . I chyba tą dewastacje powierze komuś innemu .
Tylko z tym mechanikiem jest gorzej . Bo terminy ma napięte i nie zawsze ma czas
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
-
- BS Brother
Wystawili mi rachunek za moj poczatkowy przegladzik ktory zamienil sie w powazne naprawy i wymiany. Za wszystko mam zaplacic 2020 PLN no ale czego sie nie robi dla Suzi. 
GSX 600F - sprzedana
GSX 600F - sprzedana
ja serwisuje w MARVELU .. i to jedyny serwis który polecam w 3mieście ...cziton pisze:Ja swoja suczke serwisuje w Gdansku ul. Czarny Dwor u Pana Ma... (bez krypto reklamy), jest tam mechanik Wojciech ktory naprawde zna sie na rzeczy no i daja roczna gwarancje na naprawy wiec jest spoko, a ceny dosc umiarkowane, bo nie powiem ze niskie
jak na razie jedyne miejsce gdzie traktowany jestem jako klient i kolega, w innych serwisach, albo obsługa jest niemiła, albo serwisant to młotek ...
generalnie na marvelu nigdy sie nie zawiodłem ... sprzet i narzedzia mają porządne ... mechanik jest na prawde fachowiec ...
z resztą obłożenie robotą mówi samo za siebie ...
-
- BS Brother
No to pewnie gruby mijamy sie 
Od stycznia w Marvelu jestem conajmniej raz w tygodniu
odwiedzam moje malenstwo jak czlonka rodziny w szpitalu .
Od stycznia w Marvelu jestem conajmniej raz w tygodniu
GSX 600F - sprzedana
GSX 600F - sprzedana