Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Wracając do tematu
to ma kto ładowarkę pożyczyć na weekend albo doradzicie jakąś żeby mnie prąd przy ładowaniu nie zabił ?
nigdy jeszcze nie podłączałem ładowarki więc bez jaj proszę
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
KROPEK pisze:No i jak co roku, byś odżałował te 22 pln i zakupił najprostszą ładowarke z alledrogo
Kropku mój drogi, nie ufam co mi mówią w sklepie każdym (mam zagłębie motocyklowe koło domu i może od tego dobrobytu mi się miesza
Poza tym już się powinieneś przyzwyczaić że co wiosnę od 12 lat mam ten sam problem filozoficzny - strach przed pchaniem
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
ja się cieszę, że Qgel znowu pyta o akumulator - wiadomo że wiosna idzie i że chłopak przeżył zimę :twisted: i prawdopodobnie ma motocykl :twisted: :twisted: :twisted:
SETA pisze:ja się cieszę, że Qgel znowu pyta o akumulator - wiadomo że wiosna idzie i że chłopak przeżył zimę :twisted: i prawdopodobnie ma motocykl :twisted: :twisted: :twisted:
chociaż jedna osoba ogarnia w skali makro
Kefas pisze:Jak szkoda 22pln na ładowarkę, albo ma się lęki przed jej podłączeniem, to można co wiosnę kupić nowe aku.
To też jakieś wyjście jest :angry_smile:
w listopadzie wsadziłem nowy i przejechałem 20km stąd rozkminka moja część ludzi mówi że jak nowy to wytrzyma do wiosny :roll:
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+