Blokada kierownicy Intruder VS 800
Blokada kierownicy Intruder VS 800
Panowie poszukuje blokady kierownicy bo moja się zacięła i już rozwiercona co najważniejsze i kierownica można skręcać , ale jednak chciałbym mieć taka blokadę -posiada ktoś coś lub ma jakiś pomysł ?????
Re: Blokada kierownicy Intruder VS 800
Siemka, ją w ubiegłym roku kupiłem do Intruera 1500 przez internet, poszukam nadmiarów na sklep i dam znać. Był troche problem z dostępnością
, ale sprowadzili i nie był to jakiś wielki koszt.
, ale sprowadzili i nie był to jakiś wielki koszt.
Troszkę cierpliwość jestem teraz na wyjeździe, po powrocie postaram się podesłać namiary...
ok zamówiłem - zobaczymy czy będzie pasowała bo to jest jakaś uniwersalna która ma pasować do Suzuki więc dam znać - dzięki
u mnie pasowała, bez problemu, nie pamiętam średnicy ale coś około 12mm... nie było w zestawie osłony, tej okrągłej ale wykorzystałem starą i nit...napisz jak zamontujesz. Pozdrawiam.
na szczęście podczas demontażu nit został i osłonka też zamierzam wykorzystać - dam znać
witam juz zamontowane iiii pasuje faktycznie średnica 12 mm , więc jak by ktoś miał problem to kieruję do linka jak wyżej
To świetnie. Jako dodatkowe zabezpieczenie polecam blokadę tarczy ABUS z alarmem.Pozdrawiam, miłego weekendu!