Witam wszystkich.
Jako ze Hikor i Legion narzekają na brak inicjatyw z naszej strony, to ja proponuje otwarcie przyszlorocznego sezonu w Koszalinie! Mamy tor Kartingowy i Parade ulicami miasta zagwarantowaną (jesli tylko byscie sie zgodzili).
Wiem, ze znaczna wiekszość braci jest ze szczecina, ale za to byście mieli fajna wycieczke od Was do Koszalina.
Co Wy na to? podajcie jakis termin, bo u mnie brak pomysłów.
Pozdrawiam i życzę mojej Suzukowej Braci Szczęśliwych Świat!
Rozpoczęcie w Koszalinie
Moderator: FUTEK
Zobaczymy co to wyjdzie. Moto-Akcesoria TOR też bedzie cos organizować (bo sam bede zapewne sprawował nad tym piecze), a że większość Bractwa zach-pom jest ze szczecina to zapewne jedno otwarcie bedzie w szczecinie. Nie przeszkadza to zeby zrobić jeszcze jedno w Koszlinie (im więcej tym lepiej), i faktycznie mała wycieczka sie przyda!
Jeszcze jedno: jeżeli coś chcemy zrobić to trzeba juz o tym myśleć, żeby szczecin mogł się przygotować, bo z ostatniego spotkania nici, a i pozostałą część bractwa powinniśmy zaprosić :!:
Jeszcze jedno: jeżeli coś chcemy zrobić to trzeba juz o tym myśleć, żeby szczecin mogł się przygotować, bo z ostatniego spotkania nici, a i pozostałą część bractwa powinniśmy zaprosić :!: