Spotkanie świąteczne-ZAPRASZAMY
Moderator: FUTEK
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Spotkanie świąteczne-ZAPRASZAMY
Witam
to może w końcu coś konkretnego ustalimy i się spotkamy aby życzenia sobie złożyć.
Zgodnie z propozycją Mikiet-a myślę że dobrym miejscem na spotkanie będzie POBIEROWO, ( mamy podobne kilometry na miejsce )
Dzień spotkania Sobota wielkanocna 11-04-2009 godzina około 12:00
Wyjazd ze Szczecina 10:45 miejsce Autostrada-> parking -> Kijewo Spotkanie i trasa
PS 1. jeżeli ktoś ma inne propozycje, jestem otwarty
PS 2. Obowiązkowo należy zabrać ze sobą święcone jajeczko.
to może w końcu coś konkretnego ustalimy i się spotkamy aby życzenia sobie złożyć.
Zgodnie z propozycją Mikiet-a myślę że dobrym miejscem na spotkanie będzie POBIEROWO, ( mamy podobne kilometry na miejsce )
Dzień spotkania Sobota wielkanocna 11-04-2009 godzina około 12:00
Wyjazd ze Szczecina 10:45 miejsce Autostrada-> parking -> Kijewo Spotkanie i trasa
PS 1. jeżeli ktoś ma inne propozycje, jestem otwarty
PS 2. Obowiązkowo należy zabrać ze sobą święcone jajeczko.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
601 795 498
B RH+
Re: Spotkanie świąteczne-ZAPRASZAMY
A nie może być wyjazd poświąteczny? Mnie będzie ciężko, trzeba objeździć nowopozyskaną rodzinę
Ajć. Ja niestety jestem 'ŚwiąteczniePracujący'. Od piątku do poniedziałku popołudniowe zmiany. Co najwyżej mogę się pojawić około godziny odlotu aby co nieco pogadać.
-
- Moderator
po świąteczny też może być czemu nie, ale kiedy to się zobaczy.
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
MNie też by po świętach pasowało (lub w drugie święto) Bo w piątek jadę do wlkp.
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’
721-23-55-33
721-23-55-33
Po świętach, a najlepiej w weekend po świętach.
W sobote/niedziele smigam moto co szczecina, we wtorek oddane do kazia, potem uczelnia i praca w portalu. Reszta też ma robote a weeken to weekend - najlepiej niedziela
Od dawna planuję wyprawę do DE na cały jeden dzień do Sassnitz (nad morzem) - to taka mała propozycja.
W sobote/niedziele smigam moto co szczecina, we wtorek oddane do kazia, potem uczelnia i praca w portalu. Reszta też ma robote a weeken to weekend - najlepiej niedziela
Od dawna planuję wyprawę do DE na cały jeden dzień do Sassnitz (nad morzem) - to taka mała propozycja.
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
Jak w weekend po świętach to ja z pewnością zarezerwuje sobie tam domek. Z soboty na niedzielę lub z piątku na sobotę. Posiedzę sobie w morskim klimacie a co tam!
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’
721-23-55-33
721-23-55-33
-
- The Real One
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 1
Kurcze wyjdzie na to że ja tu tylko od czasu do czasu coś napiszę i mnie nie ma ale na święta jadę w moje rodzinne strony i w Szczecinie pojawię się dopiero pod koniec kwietnia a co gorsze najprawdopodobniej bez moto
Tak więc juz teraz składam najserdeczniejsze życzenia całej ekipie BS z zachodniopomorskiego zdrowych i wesołych świąt no i oczywiście mokrego dyngusa
Tak więc juz teraz składam najserdeczniejsze życzenia całej ekipie BS z zachodniopomorskiego zdrowych i wesołych świąt no i oczywiście mokrego dyngusa
pierwsza SUZI czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S
a obecnie srebrna SV 650 S
Futek, to jak robimy? Sami się spotykamy, czy przekładamy na przyszły piątek?
Ja jeżeli tylko będzie pogoda, a według wp.pl niestety jej nie będzie, mogę lecieć gdziekolwiek dwa razy.
Trzymajta się i może znajdziecie jednak trochę czasu w sobotę?
Ja jeżeli tylko będzie pogoda, a według wp.pl niestety jej nie będzie, mogę lecieć gdziekolwiek dwa razy.
Trzymajta się i może znajdziecie jednak trochę czasu w sobotę?
-
- Moderator
Witam
według Onetu pogoda ma być w sobotę, więc możemy się przelecieć i spotkać. Ale już nie nad morze, znasz jakąś fajną knajpkę w połowie drogi między nami aby coś zjeść i jakąś kawkę spić??
co do śmigania w następny weekend to czekam na jakieś propozycje, tylko poważne, a nie typu może będę a może nie będę.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
według Onetu pogoda ma być w sobotę, więc możemy się przelecieć i spotkać. Ale już nie nad morze, znasz jakąś fajną knajpkę w połowie drogi między nami aby coś zjeść i jakąś kawkę spić??
co do śmigania w następny weekend to czekam na jakieś propozycje, tylko poważne, a nie typu może będę a może nie będę.
Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
Siema!
To jak z wyjazdem? piątek nadal aktualny? jakaś godzina? miejsce?
To jak z wyjazdem? piątek nadal aktualny? jakaś godzina? miejsce?