Ja sobie imprę Grandysów odpuszczam - miałem na to max. 1K. Tak jak napisał Figer - trzeba doliczyć jeszcze dodatkowe koszty.
Też poczekam na dni Suzuki. Mam wrażenie, że Grandysi (organizujący również dni dla Suzuki) czekają z odpaleniem tej imprezy, aż sprzedadzą im się miejsca na treningu 29-30/04.
BTW - niższy nakład kosztów będzie IMO przy dwóch wyjazdach na treningi środowe. Ma ktoś samochód z przyczepą (albo lepiej hak do Laguny III) i wybiera się na te "środy poznańskie"?
Dni Suzuki 2009 oraz "grandysy" - pierwsze oficjalne info
Moderator: Emil
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Re: Dni Suzuki 2009 oraz "grandysy" - pierwsze oficjalne info
Wczoraj dowiedzialem sie, ze dni Suzuki poki co sa odwolane Suzuki koniecznie chcialo w weekend i podobno sie nie dalo. Burza wybuchla po fakcie, kiedy okazalo sie, ze dni Yamachy mozna zorganizowac w weekendy i to 2 razy w tym roku. Widocznie halas generowany przez Suzuki jest mniej subtelny
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
Re: Dni Suzuki 2009 oraz "grandysy" - pierwsze oficjalne info
Sprostowanie informacji "Dni Suzuki na torze Poznań"
Suzuki Motor Poland uprzejmie informuje, iż termin "Dni Suzuki na torze Poznań", który ukazał się w mediach jest nieaktualny.
Powodem jest brak porozumienia w kwestii organizacji imprezy z władzami toru poznańskiego. Aktualny termin imprezy zostanie opublikowany na naszej stronie internetowej bezzwłocznie po jego ustaleniu.
link: SMP
Suzuki Motor Poland uprzejmie informuje, iż termin "Dni Suzuki na torze Poznań", który ukazał się w mediach jest nieaktualny.
Powodem jest brak porozumienia w kwestii organizacji imprezy z władzami toru poznańskiego. Aktualny termin imprezy zostanie opublikowany na naszej stronie internetowej bezzwłocznie po jego ustaleniu.
link: SMP
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)