Opinie o HARD ROCK GARAGE z Poznania, ul. Przemysłowej
Opinie o HARD ROCK GARAGE z Poznania, ul. Przemysłowej
Witam, mam do zrobienia pierwszy przegląd po przebiegu 1000 km w Gsx-r 750 K8, przegląd nie musi być zrobiony w autoryzowanym serwisie bo i tak nie mam gwarancji na maszynę, zresztą opinie o jedynym w Poznaniu serwisie SUZUKI są, jakie są...,więc słyszałem kilka pochlebnych opinii o serwisie HRG w Poznaniu przy ul. Przemysłowej, co mówicie można oddać tam maszynę ??? Miał ktoś doświadczenie z tym serwisem ???? Proszę o odpowiedź!!!
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Re: Opinie o HARD ROCK GARAGE z Poznania, ul. Przemysłowej
Czesć
HRG to dobry wybór, choć i tak sugerował bym Liberty i serwis Suzuki. Choć pierwszy przegląd to w zasadzie wymiana oleju i filtrów, to znają w autoryzowanym procedury na co zwracać uwagę itp. Poza tym będziesz miał wpis w książeczkę o przeglądzie w ASO
HRG to dobry wybór, choć i tak sugerował bym Liberty i serwis Suzuki. Choć pierwszy przegląd to w zasadzie wymiana oleju i filtrów, to znają w autoryzowanym procedury na co zwracać uwagę itp. Poza tym będziesz miał wpis w książeczkę o przeglądzie w ASO
-
- Zmieniacz Żarówek
Piniu ma racje sam robiłem niedawno przegląd w liberty( pierwszy przegląd po 1000km) i jestem zadowolony choc jest drogo!! bo za wymiane oleju i filtra zapłaciłem 250zł oczywiście plus części!! a wymiana trwała godzinke.
Kazdy dzień to nowa przygoda
Była WSK 125, 175:), SHL,HART 50:) MZ150, MZ250, cz175, jawa350TS CZ350
dłuuugo nic aż w końcu V Strom Dl 650 AK08
łooo teraz GSX1300R k11
Tel. 606375307
nr gg 10008221
Była WSK 125, 175:), SHL,HART 50:) MZ150, MZ250, cz175, jawa350TS CZ350
dłuuugo nic aż w końcu V Strom Dl 650 AK08
łooo teraz GSX1300R k11
Tel. 606375307
nr gg 10008221
-
- BS Brother
Cze.
HRG nie znajduje się juz na ul. Przemysłowej tylko na ul Krauthofera 58 - koło motorowni.
Niestety słyszałem nie ciekawe opinie o tym serwisie sam nigdy u nich nic nie robiłem... jedynie przekładam tam oponki - nic więcej... Dlatego ani nie polecam ani nie odradzam.
Masz moto za sporo tyś...jedz do dobrego serwisu żebyś miał pewność
Ja jak coś miąłem do zrobienia zawsze jeździłem do kolesia na Opolskiej...
Pzdr
HRG nie znajduje się juz na ul. Przemysłowej tylko na ul Krauthofera 58 - koło motorowni.
Niestety słyszałem nie ciekawe opinie o tym serwisie sam nigdy u nich nic nie robiłem... jedynie przekładam tam oponki - nic więcej... Dlatego ani nie polecam ani nie odradzam.
Masz moto za sporo tyś...jedz do dobrego serwisu żebyś miał pewność
Ja jak coś miąłem do zrobienia zawsze jeździłem do kolesia na Opolskiej...
Pzdr
Kynias
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
ach... dzięki za wszystkie wypowiedzi, wybór padł na autoryzowany serwis, mimo różnych zasłyszanych opinii - Liberty Motors, mam nadzieję, że to dobry wybór, ale termin dopiero na przyszły wtorek... (( nie wiem jak to wytrzymam..., przy okazji zamontuje przetwornice do ksenonu (żarnik H11 8000k, w moto jest soczewka, więc powinno być oki, napiszę poźniej jaki efekt końcowy... Pozdrawiam!!!