Oględziny gsf 600 n

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
kulawy

Oględziny gsf 600 n

Post autor: kulawy »

Witajcie, jutro wybieram się na oględziny/kupno bandita do Wrocławia.
A konkretnie tego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1272831
Jestem wstępnie umówiony z gościem na godzine 16.30, motocykl stoi na jakimś parkingu strzeżonym? na placu maksa borna przy ulicy Dubois.

Po rozmowie telefonicznej z właścicielem moto, wydaję się, że jest ok (ale już wiele razy tak mi się zdawało :? )
Ze zdjęć jedynie nie pasują mi tylne kierunki (gość twierdzi, że w momencie gdy kupował moto takie były i są orynalne suzukowskie...)
No i ten kolor, a mianowicie odcień niebieskiego, porównywałem z wieloma na bikepicsie i mam mieszane odczucia ale może się mi tylko tak wydaje.

Także mam małą prośbę, gdyby ktoś jutro, przypadkiem, miał znajdować się w pobliżu placu borna byłbym wdzięczny gdyby podjechał ze mną na te oględziny ponieważ jadę sam (tzn. jako osoba, która w jakimś stopniu ma pojęcia o motocyklach)
W razie czego proszę o kontakt na PW.
Gdyby komuś coś nie podpasowało ze zdjęć w tym moto, również będę wdzięczny na info.

Pozdrawiam kulawy
kulawy

Re: Oględziny gsf 600 n

Zmiana planów - odwołuje dzisiejsze oględziny.

Powód:
Klejony lewy dekiel silnika poxpipolem czy czymś podobnym. A za tą kasę takiego czegoś się nie spodziewałem.

http://i257.photobucket.com/albums/hh20 ... 2831_1.jpg

Gdyby ktoś mieszkał w pobliżu i miałby ochotę podejść zobaczyć to moto będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam!!
kulawy

Byłem dzisiaj oglądnąć moto (niestety jestem już mega zdeterminowany) pomijając dekiel, to bandit ma ułamaną klamkę hamulca, ułamane żeberko cylindra, przerysowany od gleby parkingowej prawy dekiel, megaaa miękkie zawieszenie z przodu (moim zdaniem kwalifikuje się do wymiany oleju jak nic) klejony taśmą izolacyjną prawy przedni kierunkowskaz, na moje oko był malowany bak, ogólnie ma parę rys i odprysków szpecących to moto, po jeździe próbnej stwierdziłem, że ma też coś nie tak z silnikiem bo gdy dodawałem gazu "stał w miejscu". Jak się później okazało po wglądzie do d.rej. bandzior jest zablokowany do 25kw. Ogólnie prowadzi się dobrze, nie ściąga, żadnych wibracji itp. Opony kwalifikują się do wymiany (przód prawie łysy i do tego z 2000r, tył to większa niż zalecana oponka i może kilka tys. jeszcze przejeździ.
Oczywiście przez tel. koleś ani słowa o tych wyżej wymiennych rzeczach nie wspomniał i co najgorsze cena nadal nie podlega negocjacji! (chce go oddać za 9200)
No i oczywiście wróciłem z pustymi rękami do domu :(

aktualny link do ogłoszenia: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1305562
Ptaku
BS Brother
BS Brother
Województwo: dolnośląskie

Post autor: Ptaku »

tutaj to kolego masz rację tez szukałem kiedyś moto i wiem ze ludzie cuda sprzedają za takie pieniądze ze mała głowa jak będziesz miał coś z Wrocka to daj znac na priva jak będe miał chwile to mogę wstępnie luknąc
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale

GSF600 S
ODPOWIEDZ