witam ! gdyby ktoś był łaskaw obejrzeć sprzęt
http://moto.allegro.pl/item641840195_su ... _zx6r.html
gość został uprzedzony , że ktoś przyjedzie na oględziny. Moto stoi na parkingu podziemnym Manhatanu. chodzi o to czy ta suzuka jest naprawdę w takim idealnym stanie.Sprawa b.pilna !! z góry dzięki pozdrawiam
pilna prosba !!
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Re: pilna prosba !!
pracuje w miare blisko ..w tym manhatanie ciemno jest
mam dzwonic czy cos?
Nie znam sie za bardzo na jajkach, na cos szczegolnego zwrocic uwage? dzwonic mam czy Ty mnie umowisz czy co?
mam dzwonic czy cos?
Nie znam sie za bardzo na jajkach, na cos szczegolnego zwrocic uwage? dzwonic mam czy Ty mnie umowisz czy co?
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
przede wszystki moto z takim przebiegiem powinno miec suchutki silniczek w sumie suza powinna byc blisko salonowej kondycji.
niby nie ma zadnych rysek , silnik chodzi równiutko , nie ma do czego sie przyczepic . chodzi o potwierdzenie tego stanu.co do mechaniki to zwróć uwagę na odbojniki widelek czy np nie sa sklepane.poza tym dekle silnika nie powinny byc lakierowane . Wystarczy ze zadzwonisz i umówisz sie na jakąs godzine. z gościem rozmawiałem telefonicznie i powiedziałem ze kogoś poprosze o oględziny.a co do tego parkingu...myśle , że gość pracuje gdzies tam i dlatego suzuka stoi na tym miejscu.zawsze mozecie sie umówic na mieście gdzieć.
A co do cudów:)) czasami sie zdarzają byc moze kazdy mysli ze to mina i dlatego moto sie odrazu nie sprzedalo. Dzieki raz jeszcze
niby nie ma zadnych rysek , silnik chodzi równiutko , nie ma do czego sie przyczepic . chodzi o potwierdzenie tego stanu.co do mechaniki to zwróć uwagę na odbojniki widelek czy np nie sa sklepane.poza tym dekle silnika nie powinny byc lakierowane . Wystarczy ze zadzwonisz i umówisz sie na jakąs godzine. z gościem rozmawiałem telefonicznie i powiedziałem ze kogoś poprosze o oględziny.a co do tego parkingu...myśle , że gość pracuje gdzies tam i dlatego suzuka stoi na tym miejscu.zawsze mozecie sie umówic na mieście gdzieć.
A co do cudów:)) czasami sie zdarzają byc moze kazdy mysli ze to mina i dlatego moto sie odrazu nie sprzedalo. Dzieki raz jeszcze
-
- BS Brother
wlasnie dzwonilem sie umowic i nieaktualne juz.
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
-
- BS Brother
Z tego co pamiętam to na tym parkingu jest jeszcze kilka motorków a kurz na nich ma chyba kilka centymetrów.
Popylacz torowy Daytona 675
Gsxr 600 K8- U Kossy w posiadaniu.
Gsxf 600 '99- sprzedany
tel. 509536349
0Rh+
Gsxr 600 K8- U Kossy w posiadaniu.
Gsxf 600 '99- sprzedany
tel. 509536349
0Rh+