Londyn
Moderator: ERIC
Londyn
W weekend odwiedziliśmy Pita i Agnieszke w Londynie zwiedzanko okolic i samego miasta a potem wieczorne wprowadzanie % .Przejechaliśmy 967 km + wycieczka do Londynu
foto relacja była ale juz niema, kto chce obejzec to na pw.potrzebowałem miejsce na nowe foty
pozdrawiam
foto relacja była ale juz niema, kto chce obejzec to na pw.potrzebowałem miejsce na nowe foty
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 24 cze 2009, 17:19 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
Re: Londyn
spotkanie olbrzymów
he he widzę że nie próżnujecie i trasa prawie kilo kilometrów to wyzwanie dla niejednego polskiego tubylca
pozdrawiam z centrali 
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
I prawie wcale po nas nie widac jak duzo tych % mielismy w glowach :mrgreen:
Niektorych zdjec nie pamietam :hmm:
Niektorych zdjec nie pamietam :hmm:
-
- BS Brother
Po skórzany płaszczyk też bym się przejechała na Camden :mrgreen: Swój kupiłam na bazarku w Oxfordzie lat temu 8 i do dziś ma się dobrze 
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
historia kupna płaszczy była ciekawa,weszliśmy tylko luknąć na skórki i po obejściu sklepu chcieliśmy już opuścić miejsce, nagle Pit zatrzymał się przy tym bazowym i powiedział ze biedzie przymierzał,od razu podszedł do nas sprzedawca i zaczyna bajerować ,jaki to super wyrób itd,nawet podpalał zapalniczką udowadniając ze to skóra,oczywiście i mi zaproponowano kupno tego czarnego ,ale popatrzyliśmy na cenę i ....350f -czarny 290f- brązowy to trochę za dużo ,ale pan zaczyna się targować 250f ja mowie ze nie chce, pan 200f ,ja mowie ze nie chce ,pan ostatnie słowo 170f i koniec, ja mowie ze dam 150f,patrząc na Pita po jego minie bylem pewny ze to nie możliwe i pan da już spokój ,a tu sprzedawca ok, dawać po 150f za każdy ,moja strata, i tak nabyliśmy dwa płaszczyki po chyba 70%m upuścieJos. pisze:Po skórzany płaszczyk też bym się przejechała na Camden
żeby tak w motocyklowych sklepach można było takie ceny osiągać
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 14 paź 2009, 15:49 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
Marek, po prostu byliście na prawdziwym targu - ceny zawyżone i trzeba obrać odpowiednią strategię kupna. I widać, żeście z kraju nad Wisłą i obroniliście naszego honoru, bo się porządnie potargowaliście i wszyscy byli kontent - łącznie ze sprzedawcą
Ładne te Wasze skórki, ładne
A co lepszym połowom kupiliście? :>
Ładne te Wasze skórki, ładne
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
Extra relacja, gratulacje udanej wycieczki. Marek bez obrazy ale płaszczyk jak kapitan SS.
Pozdro z Polski zimnej i mokrej
Pozdro z Polski zimnej i mokrej
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
Jos. pisze:Ładne te Wasze skórki, ładneA co lepszym połowom kupiliście? :>
futek pisze: Marek bez obrazy ale płaszczyk jak kapitan SS.
piękniejszej połowie nie kupiłem nic ponieważ już się szafa nie zamyka wystarczy na razie :mrgreen:
cel był, jak kapitan gestapo
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr, 14 paź 2009, 15:47 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
Olbrzymow? Alez ja jestem zupelnie normalnych rozmiarowqgel pisze:spotkanie olbrzymów![]()
Za to slyszalem ze jakies 2 olbrzymy chcialy Cie nieco rozciagnac w Przesiece? :mrgreen:
-
- BS Brother
- Polubił posty: 8
- Otrzymane Polubienia: 2
taaa, integracja Parysko-PoznańskaPit pisze:Olbrzymow? Alez ja jestem zupelnie normalnych rozmiarowqgel pisze:spotkanie olbrzymów![]()
![]()
Za to slyszalem ze jakies 2 olbrzymy chcialy Cie nieco rozciagnac w Przesiece? :mrgreen:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
No aż się ciśnie na język:qgel pisze:
nawet 2cm mi przybyło po Przesiece :mrgreen:
" to jakieś 50% nominalnej wartości :mrgreen: Ale ja tego nie powiedziałem i nie powiem, bo to głupi żart :mrgreen: "
A co do płaszczyka to ja bym bardziej powiedział, że Neo is back!
Stoi Qgel nago przed lustrem, przegląda się i mówi do dziewczyny "kochanie, 2 cm więcej i byłbym królem". Taaa, odpowiada ona, 2 cm mniej i byłbyś królową...qgel pisze:taaa, integracja Parysko-Poznańskanawet 2cm mi przybyło po Przesiece :mrgreen:
Sorry Qgel, musiałem. MarekVais mi kazał...
GupiHube
Edit: chociaż (choć wbijam teraz sobie) wiesz, co mówią (Piniu mi o tym przypomina nieustannie) o relacji wzrost <-> długość członka? Foto.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.