POMOCY! Problem z GSXR 1000

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
jack

POMOCY! Problem z GSXR 1000

Post autor: jack »

Witam mam problem, mianowice jak odkrecam manete powyzej 8 tys obrotow to motor gasnie i niezostaje na wolnych obrotach. Wszystko jest git wszytsko elegancko chodzi lecz jest wlasnie ten jeden maly szczegol. PROSZE O POMOC!!
Alucard

Post autor: Alucard »

A kto ty jesteś kolego ?? bo chyba sie nie znamy /
jack

jestem klubowiczem

jestem w Bractwie od jakiegos juz czasu dllugiego. a cos nie tak ?
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

Koledze Alucard chodzi, ze git byloby sie przedstawic, napisac pare slow o sobie, a nie tak z grubej rury- pierwszy post z problemem.
ObrazekObrazek
jaca

Post autor: jaca »

witajcie,

zmieniłem troszkę Twój post Jack - to jest Bractwo, nie Klub ( zasady forum), to jedna sprawa, a druga jest taka, że będąc w Bractwie od czerwca powinieneś wiedzieć, że pierwszy post jest z reguły grzecznościowy (to także zasady forum)

pozdro,

jaca
jack

Przeprosiny

Witam! czasiem sie tak zdarza. Mi sie zdawało ze juz pisalem wstep, ale juz bylem na tylu podobnych stronach ze moglo sie zapomniec :P. No wiec Nazywam sie jacek jezdze na suzuki gsxr 600K1 i planuje kupno 1000K3 bo to by bylo cos dla mnie :)
EvilD
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: EvilD »

O tak, dobry wyobr! Nowiutkiego K3 wyrwiesz za 40 kola z PolandPosition...
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
jaca

Post autor: jaca »

cześć jack :lol:
no i już jest fajnie....
a wracając do faktu, że chcesz zmienić gixa na większy, to tak jest jak napisał evild - w tej chwili są naprawdę "uczciwe" ceny na nowe moto w firmie suzuki ( bo przecież nie innej :wink: ) i jeżeli decydujesz się na nowy to zapraszam do salonów....

pozdro,

jaca
jack

na nowy mnie niestac, niepracuje ucze sie

na nowy mnie niestac bo mam dopiero 18 lat ale juz swoje potrafie wyczyniac;) planuje k3 kupic a jak nie to k2 1000 tez zly niebedzie ;D
ODPOWIEDZ