Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
witam!
ma ktos ochote w tym tygodniu pojezdzic?? tj sroda od 16-19 20zl...a moze zebralaby sie grupka chetnych osob i bysmy w inny dzien wynajeli tor tylko dla siebie? w zeszlym tygodniu bylem tam pierwszy raz i jest to bardzo powolny i krotki tor ale swietny do pocwiczenia techniki...
P.S. udalo sie mi nawet rozdziewiczyc po raz pierwszy slizgacza
oj Kirk nie lap za slowka a dokladnie mialem na mysli pierwsze przytarcie mojego pierwszego slizgacza (wczesniej takowych nie mialem)
mam nadzieje ze ktos znajdzie wolna chwile i ochote na trening...no i oczywsice gadu-gadu bo nie da sie przez 3 godziny jezdzic w kolko...kilka/nascie kolek i odpoczynek bo pot leci wszedzie no i jako nie wprawiony w boju zafundowalem sobie zakwasy glownie na udach....
Pgrzmiło, popadało ale na czas wszystko podeschło, miałem zrezygnować ale zaryzykowałem i było sucho, gorąco w miarę tłoczno ale fajowo :mrgreen: !!
PS
Niestety temperatura dała w kość, pot się lał jak chwilkę wcześniej deszcz :twisted: !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
jest szansa aby uniknac "tloku" wynajac tor tylko dla Nas np na dowolna sobote... ale minimum 10 osob by musialo sie zebrac... jakiegos grila tez mozna zmontowac...
Wiemy, w sumie dobry pomysł !! Ja chętny, może najpierw zbierzemy chętnych a potem pomyślimy szybciutko nad terminem ??
PS
jeszcze tylko minimum ośmiu jeźdźców !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500