Piorun walnął w bazę moderatora mazowieckiego
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Piorun walnął w bazę moderatora mazowieckiego
Wczoraj w nocy piorun zniszczył mój komputer domowy czyli bazę mazowieckiego moderatora jeśli ktoś zna się na takich rzeczach to pomocy !!! tym bardziej że nie zrobiłem bazy zapasowej na innym komputerze
czy to jakiś znak z nieba :roll:
czy to jakiś znak z nieba :roll:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Kontakt:
Re: Piorun walnął w bazę moderatora mazowieckiego
Stacjonarny?
Jeśli tak, to może tylko zasilacz poleciał.
Jeśli chcesz to sprawdzić, to zapraszam do siebie do roboty, mam nieco sprzętu pod ręką, wymienimy zasilacz i zobaczymy.
Jeśli chcesz to sprawdzić, to zapraszam do siebie do roboty, mam nieco sprzętu pod ręką, wymienimy zasilacz i zobaczymy.
-
- BS Brother
Dzięki Wolf, zdzwonimy się w poniedziałek (podaj mi tylko nr tel)WolfRaider pisze:Stacjonarny?
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
To co Pan Moderator nie wiedział ze jak się błyska to trzeba sprzęty odłączyć :angry_smile:
Ostatnio zmieniony pt, 17 lip 2009, 16:22 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
A to Ci pieun jaśnisty....no....
jeśli dochodzi w ogóle do opcji startu z ostatnich funkcjonujacych ustawień to znaczy,że piorun-szlag nie trafił :mrgreen: twardego dysku,może mogło ewentualnie coś się stać na jakiejś magistrali płyty głównej,chociaż wtedy nie pokazywałby sie żaden obraz,a w ogóle on całkiem nie odpala???
możesz zrobić tak:
recower systemu przy pomocy płyty instalacyjnej i opcji z 'r' w drugim zapytaniu,po odnalezieniu przez program instalacyjny istniejącego już systemu operacyjnego.
Jeżeli szlag trafił :twisted: i kupisz nowy komputer,to wyciagnij ze starego twardy dysk,przełacz jumperki na nim na salve i dodaj do nowego komputera załaczając go obok nowego dysku.Z nowego windowsa wejdziesz w pliki i foldery(zdjecia,dokumenty i takie tam pierdoły)na starym dysku i skopiujesz je sobie na nowy.O ile nie zrobiłeś wcześniej zabezpieczenia plików,przed zmianami(SKRIVSKYDD)bo wtedy możesz mieć kłopoty z ich kopiowaniem
jeśli dochodzi w ogóle do opcji startu z ostatnich funkcjonujacych ustawień to znaczy,że piorun-szlag nie trafił :mrgreen: twardego dysku,może mogło ewentualnie coś się stać na jakiejś magistrali płyty głównej,chociaż wtedy nie pokazywałby sie żaden obraz,a w ogóle on całkiem nie odpala???
możesz zrobić tak:
recower systemu przy pomocy płyty instalacyjnej i opcji z 'r' w drugim zapytaniu,po odnalezieniu przez program instalacyjny istniejącego już systemu operacyjnego.
Jeżeli szlag trafił :twisted: i kupisz nowy komputer,to wyciagnij ze starego twardy dysk,przełacz jumperki na nim na salve i dodaj do nowego komputera załaczając go obok nowego dysku.Z nowego windowsa wejdziesz w pliki i foldery(zdjecia,dokumenty i takie tam pierdoły)na starym dysku i skopiujesz je sobie na nowy.O ile nie zrobiłeś wcześniej zabezpieczenia plików,przed zmianami(SKRIVSKYDD)bo wtedy możesz mieć kłopoty z ich kopiowaniem
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: -
mamusia nie przestrzegała o tym by zamykac okna i drzwi, bo może wlecieć piorun kulisty ?
sunshineshe co za wiedza ?? :O respecta
sunshineshe co za wiedza ?? :O respecta
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
To nie piorun,tylko ostrzeżenie z puszczy :angry_smile: :angry_smile: :angry_smile:
Dłużej niech Pan Marek trzyma w tajemnicy miejsce Zakończenia,dłużej
Dłużej niech Pan Marek trzyma w tajemnicy miejsce Zakończenia,dłużej
nie przeginaj nie jesteś z gumy
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
oooo.... :shock: szanowny kolega ma tajemnice :jump: :jumpie:
Pierun Jaśnisty ja zna :>
Pierun Jaśnisty ja zna :>
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
a czy to przypadkiem nie Hyde Park?? Nie to zebym wchodil w kompetencje... czy ze mi nie szkoda..ale ni hu hu zwiazku z motocyklami czy spotkaniami nie moge znalezc...
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
El.Scyzorro pisze:a czy to przypadkiem nie Hyde Park?? Nie to zebym wchodil w kompetencje... czy ze mi nie szkoda..ale ni hu hu zwiazku z motocyklami czy spotkaniami nie moge znalezc...
Bo to mazowiecki piorun w mazowiecki komputer walną i dlatego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Masz racje Proponuje zamknać temat.Czy można poprosić o kluczyk? :mrgreen:
-
- BS Brother
koputer po w wlaczeniu uruchamia sie na chwile wetylator i po 3 sekundach pada i cisza, ale jutro może wolf pomoze (do srodka zajrzy) - zgodnie z wola ludu temat zamykamsunshineshe pisze:Masz racje Proponuje zamknać temat.Czy można poprosić o kluczyk? :mrgreen:
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+