jest okazja sie spotkac
Moderator: kicek
jest okazja sie spotkac
witam
Będę od poniedziałku 20.07 do piątku 24.07 w Rzeszowie ,może ma ktoś ochotę na spotkanie ,piwko,pogaduchy, itd.
pozdrawiam
Będę od poniedziałku 20.07 do piątku 24.07 w Rzeszowie ,może ma ktoś ochotę na spotkanie ,piwko,pogaduchy, itd.
pozdrawiam
Re: jest okazja sie spotkac
No a jak
Proponuję czwartek 23.07 o godz.20
miejsce...może jak zwykle Carpe Diem (a potem można zmienić lokal gdyby ktoś chciał)
...może jeszcze ktoś się dołączy :roll: (Glossyego poinformuję i spróbuje wyciągnąć)
do zobaczenia
Proponuję czwartek 23.07 o godz.20
miejsce...może jak zwykle Carpe Diem (a potem można zmienić lokal gdyby ktoś chciał)
...może jeszcze ktoś się dołączy :roll: (Glossyego poinformuję i spróbuje wyciągnąć)
do zobaczenia
No bo juz myslalem ze wszyscy na wakacjach
wszystko pasuje ,wiec do czwartku
pozdrawiam
wszystko pasuje ,wiec do czwartku
pozdrawiam
jak by ktos chcial dolączyc bedziemy pod pierwszymi parasolami po prawej stronie rynku jak sie wchodzi od estrady
do zobaczyska
do zobaczyska
wiec widzimy sie w CZWARTEK CZWARTEK godz 20 pod parasolami
sorki Janusz ale jutro sie spikniemy
pozdrawiam
sorki Janusz ale jutro sie spikniemy
pozdrawiam
ok, ok. dałem ciała. z matmy nigdy biegły nie byłem, a te cyferki takie podobne 22, czy 23. to jednak robi wielką różnicę. jutro będę i spotkam się z Wami chętnie
A jeszcze jedna sprawa. w piątek zamierzam z kumplami przewietrzyć moto. Uderzymy chyba w Bieszczady, więc jak by ktoś był chętny to...
podziekowania za spotkanie przy browarku bylo milo ,zielony jak zwykle nie zawiodł.
Wyszlo ze z "alejanu" łączy nas historia z przed okolo 25 lat
pozdrawiam i do nastepnego
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
Zielony robi się ostoją podkarpacką pozdro ! i miło czytać jak ożywa nasz południowo-wschodni przyczółekmarekvais pisze:podziekowania za spotkanie przy browarku bylo milo ,zielony jak zwykle nie zawiodł.
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
a i mnie było miło poznać w realu Braci.
historia historią, ale ciekawi mnie Marku jak będzie za następne 25 lat???!!!
historia historią, ale ciekawi mnie Marku jak będzie za następne 25 lat???!!!
No już nie słodźcie mi tak bo się zawstydzę :hahaha:
Ja ze swej jakże skromnej strony, także chciałbym podziękować Wam za spotkanie i sympatyczny wieczór z browarkiem w tle (lub w roli głównej :twisted: ).
Nie było Nas wielu ale wieczór można zaliczyć do udanych. No i w końcu poznałem kolejnego "Brata" z naszego rejonu (a nawet miasta)
pozdrawiam
i do zobaczenia następnym razem
Ja ze swej jakże skromnej strony, także chciałbym podziękować Wam za spotkanie i sympatyczny wieczór z browarkiem w tle (lub w roli głównej :twisted: ).
Nie było Nas wielu ale wieczór można zaliczyć do udanych. No i w końcu poznałem kolejnego "Brata" z naszego rejonu (a nawet miasta)
pozdrawiam
i do zobaczenia następnym razem