UWAGA!!!
Termin SUZUKI KARAWANA 03-05.09.2009
Zapisy przyjmuje tylko telefonicznie lub osobiście
Pierwsza tura rusza o godzinie 11:00 Ostatnia 16:00
Czas trwania przejazdu około 1h.
Motocykle w karawanie to:
AN400,B-King,GSX1000R,Dl650SA,GSR600A,VZ1500m,Gladius
Zapraszam zapraszam
www.3fun.pl
Pozdrooo
Suzuki Karawana 03-05.09.2009
Moderator: Shenson
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: -
Re: Suzuki Karawana 03-05.09.2009
o co chodzi z tą "karawaną" bo przyznam się, że nie rozumiem ?
Co to za "super atrakcja", że mam czekać aż do wrzesnia aby przejechac się testówką skoro mogę w dowolny dzień w godzinach pracy salonu umówić się na jazdę próbną ?
Pzdr
Piotr
Co to za "super atrakcja", że mam czekać aż do wrzesnia aby przejechac się testówką skoro mogę w dowolny dzień w godzinach pracy salonu umówić się na jazdę próbną ?
Pzdr
Piotr
zmiany, zmiany, zmiany
Hayka odjechała
Hayka odjechała
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
no wlasnie nie mozesz.. sprobuj pojechac do dealera i przejechac sie np. B-Kingiem. Powodzenia zycze. Ja zeby zrobic jazde testowa hayabusa. to urhm.. no troche to trwalo i duzo w sumie szczescia mialem.enoel pisze:o co chodzi z tą "karawaną" bo przyznam się, że nie rozumiem ?
Pzdr
Piotr
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: -
eee nie wiem gdzie sie umawiałeś ale ja w ostatnią sobote brałem z PP DL-a (bez umawiania) i z Hają też nie było problemów bo własnie jakiś gostek ją brał do testów. Co do BKing-a to zgadzam sie z tobą nie był dostepny ale to chyba jedyny wyjątek.El.Scyzorro pisze:no wlasnie nie mozesz.. sprobuj pojechac do dealera i przejechac sie np. B-Kingiem. Powodzenia zycze. Ja zeby zrobic jazde testowa hayabusa. to urhm.. no troche to trwalo i duzo w sumie szczescia mialem.enoel pisze:o co chodzi z tą "karawaną" bo przyznam się, że nie rozumiem ?
Pzdr
Piotr
zmiany, zmiany, zmiany
Hayka odjechała
Hayka odjechała
-
- BS Brother
- Kontakt:
no sie we 3fun wlasnie umawialem.. standardowo Hajki nie ma do jazdy testowej jezdzi po salonach "przechodnio" moze akurat trafiles ze byla w PP albo moze oni akurat maja. Nota bene w karawanie Hajki tez nie maenoel pisze:eee nie wiem gdzie sie umawiałeś ale ja w ostatnią sobote brałem z PP DL-a (bez umawiania) i z Hają też nie było problemów bo własnie jakiś gostek ją brał do testów. Co do BKing-a to zgadzam sie z tobą nie był dostepny ale to chyba jedyny wyjątek.El.Scyzorro pisze:
no wlasnie nie mozesz.. sprobuj pojechac do dealera i przejechac sie np. B-Kingiem. Powodzenia zycze. Ja zeby zrobic jazde testowa hayabusa. to urhm.. no troche to trwalo i duzo w sumie szczescia mialem.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
jest, w wersji nakedEl.Scyzorro pisze:no sie we 3fun wlasnie umawialem.. standardowo Hajki nie ma do jazdy testowej jezdzi po salonach "przechodnio" moze akurat trafiles ze byla w PP albo moze oni akurat maja. Nota bene w karawanie Hajki tez nie ma
w PP maja (mieli w zeszlym roku) swoje testowki i nie bylo problemow zeby hajka naked lub nie sie przeleciec
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Kontakt:
a no to nie wiem w PP nie bylem to sie nie wypowiem, jak mieli/maja to git. ale podejrzewam ze poza Wawa moze byc problem.Emil pisze:jest, w wersji nakedEl.Scyzorro pisze:no sie we 3fun wlasnie umawialem.. standardowo Hajki nie ma do jazdy testowej jezdzi po salonach "przechodnio" moze akurat trafiles ze byla w PP albo moze oni akurat maja. Nota bene w karawanie Hajki tez nie ma
w PP maja (mieli w zeszlym roku) swoje testowki i nie bylo problemow zeby hajka naked lub nie sie przeleciec
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Bestia - Black Angel
Zuzia -> pojechała...