Całkiem słuszna koncepcja!PENDZEL pisze:A ja proponuję nie decydować już tak nieodwołalnie (jeśli tak jest), tylko poprostu dokonać weryfikacji podczas pierwszego spotkania w nowym miejscu (jak się ogółowi nie spodoba można będzie zweryfikować następną)
Spotkania - gdzie chcecie ?
Moderator: Shenson
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: mazowieckie
Re: Spotkania - gdzie chcecie ?
Pozdrawiam, Paweł
GSX 750 Inazuma był, jest ...
tel. 604829880
GSX 750 Inazuma był, jest ...
tel. 604829880
-
- BS Brother
- Polubił posty: 1
- Otrzymane Polubienia: 2
Jajco, widzę, że mamy wspólnych znajomych W Piano, faktycznie było fajneJajco pisze:Faktycznie, osobiście tam jeszcze nie byłem (muszę to szybko nadrobić , a i w pierwszym poście nie było takiego warunku), chociaż sądząc po dokonaniach mojego koleżki w jego poprzednim pubie, to knajpka powinna być zacna, dlatego to miejsce zaproponowałem.qgel pisze:podajemy tylko miejsca godne polecenia, sprawdzone, tam gdzie byliśmy osobiście i spełniają warunki z pierwszego posta
Dojazd komunikacją - najbliższy przystanek tramwajowy w odległości niecałych 50m, poza tym krzyżuje się tam mnóstwo linii autobusowych i tramwajowych. Najbliższy przystanek metra jest na Pl. Bankowym (10min z buta lub 1 przystanek tramwajem/autobusem)
Oprócz tego, co może nie wynika ze strony internetowej, jest to firmowa Piwiarnia Warki:
http://www.pora.pl/venue/piwiarnia-warka
Powyższe zapodałem w kwestii uzupełnienia informacji
Teraz prowadzą Warkę, żarełko faktycznie nie drogie i dobre, polecam diablo skrzydełka, czy jakoś tak za 19.90,- ;D
Shadow 600,
CX 500e,
Bandit 1250SA K7
1200RT
Burgman 400
Aktualnie - GSX1250FA
TEL. 601-33-29-55
"B" Rh (-)
-
- BS Brother
Hej, to co z jutrzejszym spotkaniem? Gdzie sie odbędzie? Trzeba zrobić jakąś rezerwację?
Tylko please, niech to będzie miejsce z dobrym dojazdem tramwajowym tudzież metrowym, bo ja nie mam na SVce łańcuchów
Tylko please, niech to będzie miejsce z dobrym dojazdem tramwajowym tudzież metrowym, bo ja nie mam na SVce łańcuchów
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Otrzymane Polubienia: 8
Większość skłania się chyba ku przetestowaniu gniazda piratów. Moderatorze nasz (kochany) potwierdź, albo zaprzecz bo już czas podjąć decyzję. Jakby co to ja też za, Jos też, bo ma metro opodal....
Jedź i daj jechać innym!
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
trzeba zbadać jeszcze miejsce (przez telefon słabo się rozmawia z jakąś panią - tak jakby z gniazda wypadła przed chwilą - pierwsze wrażenie moje jest na minus) decyzję podejmiemy do końca października, do tego momentu spotkania są tam gdzie zwykle).
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Województwo: -
Tak się składa, że byłem w ostatnich dniach w Gnieździe Piratów i sądzę, że to całkiem dobre miejsce na nasze spotkania.
Knajpka dosyć przestronna, ceny niewygórowane. Możliwość napicia się jak i zjedzenia.
Ponadto co wieczór przygrywa jakaś kapela "szantowa". Wstęp na koncert w większości bezpłatny (wyjątek stanowią renomowane zespoły ale cena za wejście to raptem 5 zł więc chyba do przyjęcia)
Dojazdu komunikacją miejską nie a nalizowałem ale przypuszczam, że bedzie ok. (300 m od Broniewskiego a tam na pewno jeździ sporo autobusów i tramwaje)
Moje ogólne wrażenie bardzo pozytywne
Spróbujmy w przyszłym tygodniu spotkać się tam i ocenimy "na żywo".
Knajpka dosyć przestronna, ceny niewygórowane. Możliwość napicia się jak i zjedzenia.
Ponadto co wieczór przygrywa jakaś kapela "szantowa". Wstęp na koncert w większości bezpłatny (wyjątek stanowią renomowane zespoły ale cena za wejście to raptem 5 zł więc chyba do przyjęcia)
Dojazdu komunikacją miejską nie a nalizowałem ale przypuszczam, że bedzie ok. (300 m od Broniewskiego a tam na pewno jeździ sporo autobusów i tramwaje)
Moje ogólne wrażenie bardzo pozytywne
Spróbujmy w przyszłym tygodniu spotkać się tam i ocenimy "na żywo".
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
Na razie temat zamykamy, Gniazdo od godz. 19 robi się koncertowe, a my chcemy pogadać, więc odpuszczamy temat ze zmianą miejsca, tym bardziej że ostatnio w cafe66 było bardzo miło
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+