Witam milosnikow potworów :)))
Witam milosnikow potworów :)))
Na wstepie zaznaczam iz jest to moja pierwsza wiadomosc. Jestem posiadaczem potwora VZ 800 99'. Pochodze z Poznania. Zeszly sezon byl moim pierwszym. Niestety jako ze jestem nie doinformowany, prosze kogokolwiek o pomoc techniczna w sprawie wydechu i napędu. Jesli chodzi o tlumik to gdzie mozna kupic wraz z kolankami. Oczywiscie kupno w ost kolejności. Moze znacie kogos kto moglby cos z nimi zrobic. A jesli chodzi o naped to gdzie najlepiej go wyminiec oraz od jakiego producenta najlepiej kupic.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej Hej! :lol:
Witam gorąco miłośnika potworów!
Ja bardzo lubie duże motocykle tylko muszą być niskie bo mam krótkie nogi więc fizycznie nie mam możliwości jeździć na czymś naprawdę wielkim ,aczkolwiek też posiadam ciężką Krówkę GSX 750 EF ( oczywiście dla mnie jest ciężka) :moto: !
Pozdrawiam bardzo gorąco i życze wszystkiego naj w nowym sezonie oraz spokoju w nadchodzące święta Bożego Narodzenia a także szampańskiej zabawy w Sylwestra!
Witam gorąco miłośnika potworów!
Ja bardzo lubie duże motocykle tylko muszą być niskie bo mam krótkie nogi więc fizycznie nie mam możliwości jeździć na czymś naprawdę wielkim ,aczkolwiek też posiadam ciężką Krówkę GSX 750 EF ( oczywiście dla mnie jest ciężka) :moto: !
Pozdrawiam bardzo gorąco i życze wszystkiego naj w nowym sezonie oraz spokoju w nadchodzące święta Bożego Narodzenia a także szampańskiej zabawy w Sylwestra!
prezenty
Juz po siwetach a co za tym idzie fala prezntów. Nie interesuja mnie oczywiscie prezenty typu skarpety czy krem do rąk, a raczej prezenty dla naszych Wspaniałych Najpiękniejszych Wielkich i Małych Potworków.
Musze sie pochwalić tym, że moja dziewczyna zrozumiała jak bardzo cenie moją Marusie i kupiła mi dla niej pokrycie. Teraz maleńka jak bedzie stała na parkingu nakryta, a ja wtedy bedę mógł się spokojnie nakryć moją kobite
Pozdrawiam wszystkich moto maniaków i mam nadzieje że wasze maszynki również otrzymały jakieś prezenty.
Musze sie pochwalić tym, że moja dziewczyna zrozumiała jak bardzo cenie moją Marusie i kupiła mi dla niej pokrycie. Teraz maleńka jak bedzie stała na parkingu nakryta, a ja wtedy bedę mógł się spokojnie nakryć moją kobite
Pozdrawiam wszystkich moto maniaków i mam nadzieje że wasze maszynki również otrzymały jakieś prezenty.
Witam Kolegę!
Ja także posiadam Marauder'a VZ 800 i zeszły sezon również był moim pierwszym. Na dodatek też jestem z Poznania (no dobra, z Golęczewa pod Poznaniem....trasa na Piłę, jakby ktoś nie wiedział
Jak się rozpocznie sezon, to koniecznie musimy się spyknąć na jakimś zlociku czy cuś
Pozdroovka!
Jak się rozpocznie sezon, to koniecznie musimy się spyknąć na jakimś zlociku czy cuś
Pozdroovka!