Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Może pojedziemy razem na narty?
Wyjazd w sobotę o 7.00 z Wrocławia, o 9.00 jesteśmy na Czarnej Górze. Jeździmy do upadłego
Planowana godzina przyjazdu 17.00-18.00.
Jeśli nie wypali mój wyjazd weekendowy to jestem na tak, chętnie sobie z Wami posusujem :P ps. jeśli są jacyś chętni poza tym terminem to pisac dzwonic jestem na śniegu średnio 1-2 razy w tygodniu wiec zawsze można połaczyc ekipy :P
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale
A wiec wszystko jasne susujemy z wami :P hihih a teraz jak się ustawiamy, na BP przy wylocie ?? jesli tak to o ktorej proponuje 6,30 zeby na spokojnie dojechać bo z warunkami drogowymi nie wiadomo jak będzie.W czarnej dzisiaj spadło 40 cm świezego śniegu :P wiec moze byc dobrze:)
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale
Zazdroszczę znów Wam , a współczuje sherlock-owi , jak bym był bliżej to chętnie bym Cię z tego kłopotu "wybawił", ale się nie martw i jedź , a przyjaciele chętnie Ci udzięlą pierwszej lekcji zgodnie z narciarskim pożekadłem - " jak się nie wywrócisz, to się brachu nie nauczysz " - pozdrawiamy i uważajcie nie tylko na siebie - Aku+Maku
Ps . A my niestety tak tylko na Mazowszu szukamy " czarnej "?
maku+aku
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com
Dziś byłem w Zieleńcu i prawie nic nie kręciło - ponoć ratrak miał bliskie spotkanie ze słupem energetycznym... dramat
Niestety jutro nie polecę z Wami, moja żonka ma imieninki - siła wyższa, mam nadzieję że następnym razem będę mógł poszaleć na moim parapeciq w towarzystwie Braci.
Tymczasem udanego wypadu życzę :mrgreen:
było Jajo 600, jest SiBiaR F4 + wycieczkowóz DL650
tel. 794 749 776
Alarmy, CB Radia, Xenony i inne zabawki
KABOauto.pl
Hube pisze:No ejjjjjj. Takie podsumowanie? A jakieś foty, relacja, opisy tras i zakrętów, kto się wywalił i jak itepe...
Zdjęć nie ma bo wszyscy jeździli i nie było komu nosić aparatu (a była niezła ekipa 14 osób). Nikt sie nie wywala bo sami zawodowcy
Jeździmy na narty co tydzień więc obszerne reportaże z cotygodniowych wyjazdów byłyby nudne.
Może pod koniec sezonu narciarskiego zbudujemy obszerny reportaż. Jeśli ktoś w końcu zacznie zdjęcia robić.
W tą sobotę też jedziemy.
Jeśli ktoś chętny to serdecznie zapraszam.