Dz1kson pisze:Był bym również za tym aby się tam zjawic.Był by to mój 1 wypad w te strony .Na 1 dzien przykladowo w piatek wyjazd w sobote powrot jakos popoludniu.Wolf jesli byles tam 2 razy moze cos wiecej powiesz ? mniej wiecej czy impreza warta swieczkijak z funduszami to by wygladało itd.Pozdrawiam
Nie wiem, czy chodzi Ci o Grunwald, czy o zlot u Papy, napiszę więc o obu.
Grunwald - całkowicie darmo (nie licząc piwa i kiełbasek), potworne tłumy ludzi, korki nawet piesze. Warto zabrać patrzałki przeciwsłoneczne i coś, by się osłonić od słońca (bitwa co roku jest w upale i co roku wracam spalony

) Oczywiście też jakieś lżejsze ciuchy oprócz stroju na moto. Dwa lata temu wziąłem się za wyjeżdżanie w pełnym wdzianku - mało co nie przypłaciłem tego utratą przytomności. Rok temu byłem mądrzejszy i wyjechałem z obszaru imprezy w szortach. Ale i tak się ugotowałem.
Zlot u Papy - ja nie polecam. Wjazd był po 30 zeta, więc nie drogo, ale generalny syf i pijaństwo. Kapele są niezłe, zwyczajowy striptiz. Rozrób brak, choć mnie skradziono bułeczki i kiełbaski musiałem jeść bez pieczywa