Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
pomysl powaznie nad banditem 1200 , 600 jest dobra ale w dwie osoby...( bo tak o ile pamietam tez smigasz) bedzie ci sie duzo lepiej jechalo, nie dusi sie na malych obrotach przy wyprzedzaniu nie musiasz redukawac biegu....same plusiki++++++ DUZO lepsze zawiesznie!!!! pozatym jak chcesz kupic sprzeta z przed 2000 roku to napewno silnik 1200 bedzie mniej zakatowany niz 600 z podobnym przebiegiem( no chyba ze jakas babcia na nim jezdzila)
ps. no moze jeden malusi...troszke pali )) ale co tam nie kupuje sie motoru dla oszczedzania na nim przy mojej jezdzie ok 10-14 litrow na 100km.
Ostatnio zmieniony czw, 5 sty 2006, 09:00 przez kolas, łącznie zmieniany 2 razy.
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400 Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa KTM990Adventure http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
według mnie SV ma tylko dwa plusy nad Bandziorkiem - silnik V i klang, a tak pozatym to jednak z dwojga "złego" skuszę się chyba na Bandziora, ale 600 bo na 1200 mnie nie stać a pozatym jest to za mocna maszyna jak dla mnie
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Witam,
Jeśli mogę coś dodać, to zgodzę się z Kolasem. Pomyśl o B12. Przed zakupem sprzęta myślałem poważnie o B6, ale wszyscy doradzali mi 1200. Trochę się go bałem bo to był mój pierwszy motor po kilkunastu latach. Ale teraz nie żałuję, doskonały sprzęt do spacerków jeśli trzymasz go między 2,5-4 tys obr., od 5 tys budzi się bestia ze wspaniałym akompaniamentem z tłumika. Nie mogę się doczekać lata :roll: . Różnica przy tym samym roczniku to 1-2 kzł, a sprzęt zdecydowanie lepszy i długo nie zabraknie Ci mocy.
Pozdrówka i udanych poszukiwań moto,
ArekG
Oj na te 1-2 tys różnicy to sie nie zgodzie przepraszam ale to g prawda sam jestem swiezo po zakupie i zaufaj mi ten sam rocznik , ten sam stan (przebieg jest mało istotny, kazdy ma w garazu wiertarke ) to 3-5 tys nie 1-2
to moze jezeli chodzi o nowsze roczniki to jest 3-4, ale jezeli idzie o "starszy typ" czyli do 2000r to tam jest roznica wlasnie 1-2 tys. a o ile pamietam Osama wlasnie szuka starszego sprzeta.
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400 Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa KTM990Adventure http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
Dajcie Osamie spokój !!
Jak wiadomo nasz Osama to ponadprzeciętny jeździec, nie każdy bowiem potrafi jeździć na moto i je leczyć :twisted:, jak już się najeździ B6 to doklei sobie po bokach 2 silniczek i będzie miał jako pierwszy w historii 8 cylindrowy B12 :devil: . Osama wiemy, że to potrafisz !! I jak ?? ?? Wszyscy zadowoleni ??
Pozdrawiam :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
A ja i tak głosuję za SV !!
Acha !! Osama - jak będziesz zmieniał B6 na B12 to doklejaj ten silnik tak żeby te 8 garków wyszło w układzie V. Potem to opatentujesz (my z Kropkiem będziemy świadkami) i będziemy przeraźliwie bogaci :lol: :lol:
Kropek kupi gixerka, ja LC-ka a Ty VS 1400 na ten przykład.
A potem się wszyscy obudzimy :angry_smile:
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Byla zazdrosna ze wiecej czsu pswiecasz motoron niz Jej ...znam to z kas