GSR 600 !
Moderator: bohas
Wlasnie wpadl mi w rece styczniowy numer 'Ride' w ktorym jest ocena GSR. Wnioski testujacy nowe cacko w skrocie: mocny, dynamiczny silnik (spadek po GSXR600), lekka konstrukcja, swietne wywazenie, wygodna pozycja. Minusy: zbyt miekkie przednie zawieszenie :? Cena: 4995 funta, czyli okolo 28tys PLN, ale nie wiem czy to sie tak wprost przeklada na ceny w kraju.
Pozdrawiam,
Pit
Pozdrawiam,
Pit
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
GSR juz zostal przejechany prawie we wszystkich pismach. Jesli chodzi o cene w PL, mowi sie wstepnie o 31 tysiacach. Jesli chodzi o zawiasy, to naprezenie mozna ponoc regulowac, wiec zawsze bedzie mozna utwardzic je nieco.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 19
- Otrzymane Polubienia: 36
Witam !!
Mały link http://www.gsr-suzuki.com/ i polecam też inne linki podane przez Suzuki.pl są tam podane w niektórych miejscach ceny :lol: !! Chyba na niemieckiej stronce Suzuki są podane ceny w euro !! Tylko nie pamiętam czy wszystkich modeli ??
Pozdro
Mały link http://www.gsr-suzuki.com/ i polecam też inne linki podane przez Suzuki.pl są tam podane w niektórych miejscach ceny :lol: !! Chyba na niemieckiej stronce Suzuki są podane ceny w euro !! Tylko nie pamiętam czy wszystkich modeli ??
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Bedac przedwczoraj w salonie (serwisie) Suzuki, mialem okazje zobaczyc, dotknac i posiedziec na GSR... niestety nie dane mi byle zaznac jazdy testowej
ale obiecano mi ze za tydzien bede mogl przetestowac maszyne na trasie
Moje pierwsze wrazenia:
- pozycja kierowcy bardzo wygodna, siedzenie dobrze wyprofilowane, niestety pasazer siedzi dosyc wysoko i o ile nie jest to 50kg max170cm dziewczyna to raczej bedzie jej troche ciasno i 'wysoko',
- GSR posiada szeroooka kierownice, daje to pewny, wygodny uchwyt, ale przy wiekszych predkosciach (brak owiewki) opor wiatru moze byc calkiem spory. Oczywiscie mozna zamontowac dodaktowy screen...
- no i bak, jest napraaawde szeroki, zwlaszcza z przodu, gdzie zamontowane sa kierunkowskazy i stacyjka. Na poczatku wrazenie jest dziwne, ale zapewne mozna sie przyzwyczaic.
Mysle, ze o wiele wiecej bede w stanie powiedziec jak sobie tym pojezdze
Kiedy pytalem szef serwisu Suzuki, co mysli o tej maszynce, to mial dosc kwasna mine i powiedzial ze osobiscie ma 'mieszane uczucia'... :?: Hmmm, moze za tydzien bedzie bardziej rozmowny.
Pozdrawiam,
Pit
Moje pierwsze wrazenia:
- pozycja kierowcy bardzo wygodna, siedzenie dobrze wyprofilowane, niestety pasazer siedzi dosyc wysoko i o ile nie jest to 50kg max170cm dziewczyna to raczej bedzie jej troche ciasno i 'wysoko',
- GSR posiada szeroooka kierownice, daje to pewny, wygodny uchwyt, ale przy wiekszych predkosciach (brak owiewki) opor wiatru moze byc calkiem spory. Oczywiscie mozna zamontowac dodaktowy screen...
- no i bak, jest napraaawde szeroki, zwlaszcza z przodu, gdzie zamontowane sa kierunkowskazy i stacyjka. Na poczatku wrazenie jest dziwne, ale zapewne mozna sie przyzwyczaic.
Mysle, ze o wiele wiecej bede w stanie powiedziec jak sobie tym pojezdze
Pozdrawiam,
Pit