Końcówka tłumika GS500

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

misiuGS500

Końcówka tłumika GS500

Post autor: misiuGS500 »

Witam wszystkich.
Mam problem mój GS ma rozwiercony tłumik (w takim stanie kupiłem) wiem, że to nie dobrze dla silnika, jeździłem z nim już dwa sezony i koniecznie muszę go wymienić. Nowy kosztyje krocie, tuningowy do tanich też nie należy, czy może ma ktoś albo wie gdzie można nabyć jakiś używany? Allegro sprawdzam codziennie i nic prasę motocyklową też śledzę. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. :D
Pozdrawiam
Michał
Alucard

Post autor: Alucard »

krocie to jest np 200zl ?? bo za tyle bez problemu mozna kupic.. a dlaczego rozwiercony wydech ma złe dzialanie na silnik.. ? :>
EvilD
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: EvilD »

Temat juz byl walkowany... silnik sie rozpreza (jak jest rozwiercony az nadto) i sie nagaru wiecej zbiera.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
Bachmiński

Post autor: Bachmiński »

przezuc temat do kupie/sprzedam :arrow: tam też ludzie sprobuja ci znalezc coś...
Wonder

Post autor: Wonder »

Juz to kiedys pisalem, jak chcesz tanio i dobrze to uderz do gości którzy robią na zamówienie, w giełdzie motocyklowej zazwyczaj sie ogłaszali, a jak chcesz samo tanio to na bajzel do łodzi 14.01 :D
misiuGS500

Wielkie dzięki za podpowiedzi. a Gdzie za 200,- znajdę coś takiego?
misiuGS500

Boczu
A jak przenieść ogłoszenie do kupię/sprzedam, próbowałem dodać ogłoszeniei wyskoczyło mi że strona jest w przygotowaniu.
Dzięki i pozdrawiam
Michal
Bachmiński

Post autor: Bachmiński »

a skad ja mam wiedzieć ?! :lol:
KROPEK
Moderator
Moderator
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polubił posty: 17
Otrzymane Polubienia: 27

Post autor: KROPEK »

Napisz to w dziale na forum, pokręć rolelem na dół i tam jest dział dotyczący ofert sprzedaży :twisted: !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
misiuGS500

Dzięki Krokek za pomoc, podziałało:D i już póściłem zapytanie na kupię /sprzedam.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam
ODPOWIEDZ