Sheyk pisze:moze jednak zapodac temat na vstromclub.fora.pl, w zasadzie gromadzace powaznych ludzi, w tym co moze istotne - wlascicieli tylko motocykli marki Suzuki. Wskazany koszt 244 nie jest dla mnie barieria, ale jesli bedzie mozliwosc obnizenia go przy jednoczesnym utrzymaniu jakosci przedsiewziecia to chyba lepiej wydac na paliwo do 2oo, no i o pare moto w rejonie wawy bedzie posiadalo wyzszy skill, co przelozyc sie moze na mniejsza ilosc klepsydr w tym sezonie. Jesli nadal moj pomysl jest do bani to nie bede juz nalegal i oczywiscie dostosuje sie do dotychczasowych ustalen, pzdr, Sheyk
Słuchaj, wstrzymajmy się parę dni, zobaczę ile osób zdeklaruje się i przeleje kaskę.
Myślałem o większej grupie, którą się podzieli na dwie i jedna część poszła by 1-go dnia na plac manewrowy, a druga na Motodrom. Uważam, że nie byłoby to dobre rozwiązanie.
Powinna być jedna grupa, która zaczyna od placu manewrowego "rozgrzewka", a dopiero następnego dnia Motodrom.
Tak więc jeżeli jedna grupa to myślę, że chyba nie więcej jak 22, 24 osoby (będzie 2 instruktorów więc ok.).
Jeżeli masz tam jakiś kumli, których chciałbyś zabrać to oczywiście ... no problem ... dopisujemy do listy i już.
Tak jak pisałem, uważam, że grupa raczej nie większa niż 24 osoby ... Chyba, że ma ktoś inne zdanie to proszę pisać, może ja się mylę ....