3.05.07 - Płockie i okolice: ALERT! Powszechna mobilizacja!
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Dziekuje Wam za wspolna trase do Plocka. Do domku dotarlem szczesliwie, jedynie miedzy Plockiem a Wloclawkiem mialem mala przygode: zaatakowal mnie roj komarow i ledwie co widzialem jak juz do Wloclawka dojechalem.
Bardzo milo bylo Was poznac, do zobaczenia na rozpoczeciu.
Bardzo milo bylo Was poznac, do zobaczenia na rozpoczeciu.
Adam
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
-
- BS Brother
Mar, jak Was juz opuscilam, to polecialam jeszcze do znajomych za Duninow i jak wracalam ok. 20stej, to przezylam to, co Ty! Byly to te same owady, ktore nas atakowaly, jak mijalismy niedoszla rybke, ale bylo ich wieczorem ok. 20x wiecej! Po dwoch minutach nie widzialam totalnie nic przez kask, cala kurtka byla pokryta zielonymi trupkami, nie mowiac juz o calym przodzie moto. Musialam sie zatrzymac i przez 5 min probowalam doczyscic kask. Po prostu koszmar.
Rostwor, owszem, wyprowadziles ja z bledu Stwierdzila po krotkiej rozmowie z Toba, ze jestesmy fan clubem (suzi)
Co do chwili zabawy w enduro - przynajmniej od razu podniosl sie wiekszosci "fun factor" :twisted:
Pepe, fajnie ze juz sa pierwsze fociszki. Wlasnie zaczynam je przegladac. Trzeba jeszcze Rostwora pogonic, choc jezeli zgrywanie fot na kompa zajmuje mu tyle, co rozstawianie statywu, to jeszcze poczekamy
Rostwor, owszem, wyprowadziles ja z bledu Stwierdzila po krotkiej rozmowie z Toba, ze jestesmy fan clubem (suzi)
Co do chwili zabawy w enduro - przynajmniej od razu podniosl sie wiekszosci "fun factor" :twisted:
Pepe, fajnie ze juz sa pierwsze fociszki. Wlasnie zaczynam je przegladac. Trzeba jeszcze Rostwora pogonic, choc jezeli zgrywanie fot na kompa zajmuje mu tyle, co rozstawianie statywu, to jeszcze poczekamy
Ostatnio zmieniony pt, 4 maja 2007, 09:15 przez Jos., łącznie zmieniany 1 raz.
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
gggrrrrr
foty już dawno są wysłane, ale pojawią się na Naszej stronie;P więc teraz trzeba będzie tylko poczekać, aż je umieszczą:)
pepe, bardzo fajna relacja:) zwłaszcza foty z jazdy. rety, co ja miałem za fryz!! chyba będę musiał udusić tą fryzjerkę.. lub powrócić do mojej starej fryzury:D
foty już dawno są wysłane, ale pojawią się na Naszej stronie;P więc teraz trzeba będzie tylko poczekać, aż je umieszczą:)
pepe, bardzo fajna relacja:) zwłaszcza foty z jazdy. rety, co ja miałem za fryz!! chyba będę musiał udusić tą fryzjerkę.. lub powrócić do mojej starej fryzury:D
ETZ 251
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
-
- BS Brother
Pepe, bardzo ciekawe, relacjonujace prawie wszystko zdjatka Swietny pomysl z robieniem fot w trakcie jazdy!
Rostwor, w takim razie czekamy Hehe, a fryz to rzeczywiscie fajny, taki odmladzajacy
Hmm.. tak sie jeszcze zastanawiam, co ten Qgel tam po drodze wyprawial ?? :shock: No, zeby Savazke do pogromu kotow angazowac ?!?
Rostwor, w takim razie czekamy Hehe, a fryz to rzeczywiscie fajny, taki odmladzajacy
Hmm.. tak sie jeszcze zastanawiam, co ten Qgel tam po drodze wyprawial ?? :shock: No, zeby Savazke do pogromu kotow angazowac ?!?
Ostatnio zmieniony pt, 4 maja 2007, 11:23 przez Jos., łącznie zmieniany 1 raz.
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
Re: 3.05.07 - Płockie i okolice: ALERT! Powszechna mobilizacja!
Kochani,
podbijam stary watek do góry, żebyście przypomnieli sobie jak było na pierwszym spotkaniu z Maku i Aku w ich leśnym królestwie Od 2007 roku nieustająco odwiedzamy naszą ukochaną parkę w majowy weekend i mam nadzieję, że w tym roku świecka tradycja będzie kontynuoowana!
Więc dla przypomnienia: http://picasaweb.google.com/pepeintruder/POck03052007BS#
Pzdr,
Jos.
podbijam stary watek do góry, żebyście przypomnieli sobie jak było na pierwszym spotkaniu z Maku i Aku w ich leśnym królestwie Od 2007 roku nieustająco odwiedzamy naszą ukochaną parkę w majowy weekend i mam nadzieję, że w tym roku świecka tradycja będzie kontynuoowana!
Więc dla przypomnienia: http://picasaweb.google.com/pepeintruder/POck03052007BS#
Pzdr,
Jos.
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
WOW .... pierwszy raz widzę tę fotorelację .....
znowu zobaczyłem mojego red-bandita aż łezka się kręci ......
znowu zobaczyłem mojego red-bandita aż łezka się kręci ......
-
- BS Brother
- Kontakt:
no to ja jestem za.. taki 3 maj.. poniedziałek.. może nawet będę miała aku do tego czasu :evil:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
jest XF 650 Freewind
tel. 791.655.771
-
- BS Brother
wstępnie się zapisuję i wstępnie z plecaczkiem
-
- BS Brother
Zapisy będą w innym wątku, na razie chciałam Wam tylko pokazać jak to się wszystko zaczęło i dlaczego warto przyjechać :mrgreen:
Gwizdek, no jak to nie widziałeś tej relacji? No wiesz, już tyle lat tu wisi! Jedna z najfajniejszych ever Qgel podrywał licealistki, nas z rynku przegnała salwa niby to honorowa, policja robiła za eskortę, przez dzicz się przeciskaliśmy... Opisy oddają klimat tej wyprawy Fajnie sobie powspominać :mrgreen:
Gwizdek, no jak to nie widziałeś tej relacji? No wiesz, już tyle lat tu wisi! Jedna z najfajniejszych ever Qgel podrywał licealistki, nas z rynku przegnała salwa niby to honorowa, policja robiła za eskortę, przez dzicz się przeciskaliśmy... Opisy oddają klimat tej wyprawy Fajnie sobie powspominać :mrgreen:
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
wyprawa była pierwsza klasa, to już 3 lata ??? licealistki z tego co pamiętam to podrywali inni BSowcyJos. pisze:Zapisy będą w innym wątku, na razie chciałam Wam tylko pokazać jak to się wszystko zaczęło i dlaczego warto przyjechać :mrgreen:
ale w tym roku 3 maja będę niestety w Norwegii może przesuńmy datę ?
daj znać Jos jeśli wyczyścić temat z nowych wpisów, żeby fajna pamiątka została na forum z 2007
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+