Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
w ten weekend jest rozpoczęcie sezonu we wrocku może dolnośląskie BS tez by jakieś rozpoczęcie zorganizowało ::P:P do latania too ja zawsze chętny posiedzimy pogadamy a potem coś polatamy po okolicy tylko delikatnie :P haha
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale
Hm too może parę informacji a wiec 11.04 o 11,00 jest Msza Św. na rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2010. Katedra Marii Magdaleny ul. Szewska skończy się pewnie ok 12,15 . O 12,45 spotkali byśmy się na BP na wylocie, polecieli byśmy do Świdnicy i albo w góry Sowie i tam zjeśc pstrąga - (1) albo do Uciechowa do grodu koło Dzierżoniowa tez na jakiś obiadek- (2)
ps (1) może byc z obiadkiem w Grodzie a przelot tylko po górach Sowich , wiem że z Walimia do Dzierżoniowa może byc ciężko ale chyba przejezdnie :P i jeszcze jeden mały szczególik pogoda musi byc boo inaczej to cąły misterny plan w pi...du hihihih:P:P
Ja tu chcę pojeździć a nie dość że zimno to jeszcze chłodnica do b12 nie przyszła;/;/ ale we wtorek już powinna być. No to może byśmy się ustawili np na niedzielę na bajzlu i po tym gdzieś pośmigali??? kiedyś już tak przecież robiliśmy i było bardzo miło NA przyszły weekend niestety odpadam bo jestem na uczelni no chyba że w niedzielę po 12 się ustawimy bo wtedy już będę wolny:) :roll: