Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Oj chyba TAK ! Nie wiem czy ja mam taka szajbe , ale codziennie rano patrze na temperature i patrze czy aura nie jest coraz łaskawsza na jakiś wypad . A tu ......... coraz gorzej !
AdamOSA
3city
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
ja tam jeszcze nie zamarzłem.Jak mam duże ciśnienie na moto,to ide do garażu i wymyślam nowe pieszczoty dla mojego rumaka.Licze dni do wiosny i codziennie mowie sobie,ze jeszcze styczen i luty,a w marcu juz z gorki:)
pozdrawiam
...bocian bocian ja zyjeee... spokojnie zyjemy, tylko ta pogoda... ale miejmy nadzieje ze zim abedzie łaskawa w tym roku i odejdzie juz w lutym
pozdrawiam
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
No to nie jesteś sam bo ja też nikogo nie znam z BS pomorze , nie mówiąc już nic o BS global. Faktycznie może jakieś spotkanko przy browarku?
AdamOSA
3city
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
witam panowie !!
ciesze sie, ze w koncu ktos rozpoczal jakos dyskusje na tym jak mi sie wydawalo martwym forum. co do spotkania w lutym to jest za (tez nikogo nie znam...) a jak tylko pojawia sie pierwsze promyki slonca proponuje male objazdowke po trasach regionu
pozdrawiam wszystkich !!!!!!