Witam
Jak w temacie planuje wyskoczyć w ten weekend (3/4-07-2010) na „czeskie winkle”. Jak to miało miejsce 2 lata temu w Październiku http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... 21&t=10443 pisaliśmy, że trzeba to powtórzyć latem wiec może są chętni z sąsiednich regionów aczkolwiek nie tylko. Wyjazd jednodniowy z większym naciskiem na niedzielę niż sobotę a wyjazd jak najwcześniej ze względu na małe natężenie ruchu. Byłem tam w ubiegły tydzień lecz autem + rower. Mogę tylko powiedzieć, że droga z Filipovic do Kouty nad Desnau zamieniła się w tor a do tego piękne widoki. Pogoda ma być trochę lepsza niż 2 lata temu. :mrgreen: Jakiś obiad w Czechach itp. Szczegóły do ustalenia i jestem gumowy na wszelkie propozycje. Gdyby ktoś miał ochotę mogę pocykać zdjęcia jak się składacie.
Ps. Na zachętę kilka fotek z mojego ubiegłoweekendowego wypadu.
No tak, bo przypadkiem jest na forum region opolski na który nikt nie zagląda, bo sie nic nie dzieje :mrgreen:
Przemku jak już przeczytałeś to ewentualnie uruchom telelefon, komunikatory i co tam jeszcze masz, aby sie rozeszło po Dolnymślasku
WIec tak -> MAPKA
Wyznaczona jest trasa od miejsca spotkania czyli lecąc od Wrocławia na wlocie do Nysy na takiej górce jest stacja -> SHELL
Proponuje się spotkać godzinę wcześniej czyli o 9:00 już w Nysie
Daniello pisze:ps. jak trza to moge wziac jeszcze kilku "bandziorow"
Na siłe nikogo nie ciągnę :mrgreen: Jak ktoś ma ochotę to zapraszam
Ps. Proponuje wziać korony czeskie gdyż wchodzi w grę obiad u nich a nie wszedzie mozna płacić kartą.
Nie denerwujcie ludzi hihih:P:P szkoda że mnie tam z wami nie było ale niestety praca była , za to do pracy poleciałem na moto do kufra laptop i narzędzia i jazda, wiec też trochę powinklowałem boo to okolice Tąpadły ps. następnym razem polatamy
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale