Witam Łódź ;)
Moderator: Shenson
Witam Łódź ;)
Hejka!
Czy ktoś z Łodzi lub okolic ma ochotę się kiedyś dla przyjemności gdzieś przejechać?
Ja, z moim czarnym Banditem z przyjemnością dołączymy
Pozdro.
Czy ktoś z Łodzi lub okolic ma ochotę się kiedyś dla przyjemności gdzieś przejechać?
Ja, z moim czarnym Banditem z przyjemnością dołączymy
Pozdro.
Re: Witam Łódź ;)
Miło, że ktoś tu jeszcze zagląda.
Co prawda wg Meteo pogoda nas rozpieszczać w tym tygodniu nie będzie, bo będzie raczej chłodno, to jednak do środy ma nie padać (84h prognoza). Także jakbyś jakoś w tygodniu w godzinach popołudniowych/wieczornych planował pojeździć, to daj znać
Do zobaczenia.
Co prawda wg Meteo pogoda nas rozpieszczać w tym tygodniu nie będzie, bo będzie raczej chłodno, to jednak do środy ma nie padać (84h prognoza). Także jakbyś jakoś w tygodniu w godzinach popołudniowych/wieczornych planował pojeździć, to daj znać
Do zobaczenia.
Radomsko w sumie daleko nie jest... poza tym zawsze można się gdzieś pomiędzy na jakąś "kawkę" umówić. Może ktoś chętny na przejażdżkę "integracyjną"?
Darku? Skusisz się?
Darku? Skusisz się?
jesli znajde troszke wiecej czasu i wygospodaruje troszke funduszu moze uda mi sie wpasc do Łodzi bedzie mi miło poznac Braci! Pozdrawiam!
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: -
Chętny, nawet np. poniedzialek po pracy czy wtorek we przyszlym tygodniu ew. za dwa jak kto woli. Pozdro
gg 3739993
gs 500 '2005
gs 500 '2005
ok, jeśli tylko dopisze pogoda i nie zdarzy się nic niespodziewanego, to ja się piszę. A po pracy to dla Ciebie 16? 17? 18?
Ja pewnie z pracy mógłbym się wyrwać ok 16, więc powiedzmy ok 17 byłoby jak dla mnie optymalnie.
Ja pewnie z pracy mógłbym się wyrwać ok 16, więc powiedzmy ok 17 byłoby jak dla mnie optymalnie.
Podaj może na priva jakiś telefonik do siebie, to bym w poniedziałek zadzwonił i byśmy się dogadali.
peterg pisze:Podaj może na priva jakiś telefonik do siebie, to bym w poniedziałek zadzwonił i byśmy się dogadali.
Witajcie, tez jestem z Lodzi, ale niestety z czasem na jazde krucho
Jak widzisz po naszym umawianiu się... u nas też dużo lepiej nie jest. Ale mam nadzieję, że w końcu damy radę. Trzeba trochę Łódź na kółkach rozruszać.Antoine pisze:Witajcie, tez jestem z Lodzi, ale niestety z czasem na jazde krucho
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
ruszajcie,panowie ruszajcie naprawdę warto :mrgreen: !! Pozdro z kuj. pomu
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500