Gaźniki gsx 600f 93r.

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

1endzi

Gaźniki gsx 600f 93r.

Post autor: 1endzi »

Witam wszystkich braci, mam pytanie, może wie któryś z braci jakie powinny być wymiary w komorze pływakowej do ustawienia poziomu paliwa w gaźnikach do tego modelu ??. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
daab
BS Brother
BS Brother
Województwo: pomorskie

Post autor: daab »

- Jesteś nowy na forum PRZEDSTAW SIĘ kultura nie boli.
pkt 1 zasad forum
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
1endzi

Gaźniki

Witam, ma na imię Andrzej, mieszkam w Warszawie
glossy
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: glossy »

Przedstaw sie w dziale przywitania :) . Przeczytaj sobie Zasady Forum BS pierwszy dzial na forum .

Pozdro
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
Alucard

Re: Gaźniki

Post autor: Alucard »

1endzi pisze:Witam, ma na imię Andrzej, mieszkam w Warszawie

Niewiem dlaczego ale wybuchłem smiechem jak to przeczytalem :D :D bez urazy oczywiście :)
glossy
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: glossy »

Alucard nie badz taki bezwzgledny, jeszcze 1endzi sie zrazi albo obrazi :wink: nikt nie jest nieomylny przynajmniej wesolo sie zrobilo
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
1endzi

gaźniki

wszystko ładnie pięknie tylko szkoda że jak narazie nie w temacie
gruby

Post autor: gruby »

a Ty nadal sie nie przedstawiłes ...

edit :)
witaj drogi kolego :))
Ostatnio zmieniony czw, 26 sty 2006, 18:37 przez gruby, łącznie zmieniany 1 raz.
1endzi

gaźniki

przedstawiłem się tylko trzeba było troszke poszukać, pozatym szkoda że nadal nic w temacie, no ale może ktoś konkrety niedługo coś napisze
Alucard

Post autor: Alucard »

A sluchaj zadzwon moze to jakiegoś ASO i zapytaj tam.. napewno dowiesz sie to o co pytasz :)

pozdrawiam
1endzi

jutro będe dzwonił w innej sprawie to zapytam, tylko niejest powiedziene że dostane odpowiedź, zawsze mogą powiedzieć że to jakaś tajemnica
nita

Post autor: nita »

Najlepiej ściąg sobie manual service do sprzeta, ja w gsxr 1100 ustawiałem na 14,7 ale tym się nie sugeruj. Poszukaj na Kazie albo na Emule napewno będzie serwisówka.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ