Opona do Marudy !

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
Country

Opona do Marudy !

Post autor: Country »

Witam!
Prosze kolegow czy ktos z Was probowal wcisnac marudzie z tylu :D oponke 160/90/15 ?
chodzi mi to po glowie by go poszezyc .
Lechul
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie
Kontakt:

Re: Opona do Marudy !

Post autor: Lechul »

Wydaje mi się, że podejdzie ale radzę poszukać na forum. Był już temat poruszany.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Obrazek
hartke
The Real One
The Real One
Województwo: pomorskie

Post autor: hartke »

Wejdzie ;) Ja przed sprzedażą Marudy bratu, taką oponę założyłem lecz była to jak pamiętam Dunlop D404 160/80/15, nie wiem jak będzie z profilem 90 (jeśli w ogóle owe istnieją ;) ) Ale jest jeden problem, będziesz musiał często kontrolować naciąg łańcucha, jeśli dostanie większego luzu będzie tarł o oponę. Chociaż tak naprawdę i tak trochę na początku Ci ją zjedzie :twisted: W jeździe różnicy nie zauważyłem, jedynie walory wizualne patrząc na motor z tyłu i boku się poprawiły :roll:
"GSX-R mój, to jest to, kocham go..."

GSX-R 1000 K6

http://www.bikepics.com/members/hartke

Maciek
wyluzowany@wp.pl
Country

Post autor: Country »

Dunlop 160/90/15 tkaka znalazlem ale Hartke powiem Ci ze jeszcze gdzie indziej sie dowiedzialem ze moze sie obcierac o kable i sruby blotnika jak sie wpadnie w dziure , a tych ci u nas nie malo. A i slusznie prawisz z tym lancuchem , dzieki za porade ! :beer:
ODPOWIEDZ