Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Czy ktos ma doswiadczenia ze zmiana tlumikow seryjnych w SV1000 na yoshimura, akropowic czy leo? Czy ktos slyszal SV1000 po takiej przerobce?
czy roznica w dzwieku jest na tyle rajcujaca :twisted: ze warto zainwestowac czy gra nie warta swieczki :?:
czekam opinii
PZDR
PZDR Desmont
Suzi SV1000S '04 najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki
Kazda SVka gada pieknie na dobrych aftermarketowych wydechach.
Mysle, ze kazdy Brat z wiekszym doswiadczeniem w Bractwie Ci to powie, bo kazdy slyszal sprzeta zalozyciela Bractwa - na IXILach
Yo! Ja mam 1000 założone kominy yoshimury TRS trioval. W porównaniu z seryjnymi różnica zniewalająca. Słychać każde bicie jednolitrowego serduszka (ach te V-ki). To są po prostu grzmoty i gromy a przy okazji trzęsienie ziemi.
Federały są jak pieczarki - najpierw rzucasz im gówno a potem trzymasz w mroku...
dzieks za odpowiedzi i zaczynam sie rozgladac mam nadzieje ze kaski starczy:D bo Suzi jak prawdziwa kobieta.... oskubie do grosza chociaz nie bez przyjemnosci:)
PZDR Desmont
Suzi SV1000S '04 najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki