kosik pisze:Ja będę w piątek w hotelu,może ktoś jeszcze będzie i zrobimy małe :brwi: :brwi: :brwi: :brwi: (nie nie , :nono: :nono: :nono: nie bunga bunga :lol: :lol: :lol: )powiedzmy małe przedkuligowe czytanie poezji
ja, sis i koleżanka też jesteśmy od piatku więc nie będziesz czuć się samotny i będziesz miał z kim czytac tą poezje :mrgreen:
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
2/3 opolskiego też będzie od piątku. Pozdrawiam i do zobaczenia.
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
Wszystko fajnie, tylko żeby się w sobote nie okazało, że Ci od piątku, będą narzekać na to że konie za głośno robią pata taj :mrgreen:
Delikatnie mi proszę z tą poezją :mrgreen:
GSX 750 R- LICENCJA NA ZAPIER....
tel. mucha 503 145 909 klaudia 509 340 359 GS500E- był GSX R750... - jest i będzie GSX1300R HAYABUSA
Nareszcie
Na za głośne koników pata taj dnia sobotniego jest remedium w postaci Ducha Puszczy tudzież zwanego Kopnięciem Łosia zaaplikowanego w BSbusie.
Pozdrawiam i do zobaczyska.
GSX R 600==> Hayabusa K7 ==> 2 letni brak :moto: teraz K1600GTL L3
email i.wojtakowskimałpabtinternet.com
kom.+447588750375 Nowe hobby
ERIC pisze:Na za głośne koników pata taj dnia sobotniego jest remedium w postaci Ducha Puszczy tudzież zwanego Kopnięciem Łosia zaaplikowanego w BSbusie.
Pozdrawiam i do zobaczyska.
I wątrobę trzeb będzie do sanatorum wysłać
Ostatnio zmieniony pt, 21 sty 2011, 20:13 przez Vais, łącznie zmieniany 1 raz.
jeszcze tylko 3 dni i się widzimy!!! cudnie :jumpie:
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"