Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
karus pisze:4. Pilot Road 2 - trochę drożej wychodzi ale mogę odżałować jeśli warto
Polecam Ci ten zestaw ,tylko model Pilot Road ,3 jest juz nastepca 2-ki ,i masz spokoj na 25tkm -tył a przod na jeszcze dłuzej,wiem sprawdzałem i potwierdzam
Na PR 2ct wywijałem w alpach i dawaly rade POLECAM
Teraz mam załozone PP 2ct ale jak zejdą wrazam do PR3
Dunlopa stanowczo odradzam.Przekonałem się w Bieszczadach ile warta jest ta guma.We wcześniejszym moto był zarzucony metzeler i według mnie różnica wielka na korzyść metza.Pozdro
Gdy zakładam kask,innaczej patrze na świat.
Gsxr 600 srad pojechał.Gsxr 1000 k5
Dokładnie Dunlop ma wiele opon Qualifier(tył przejechał 13tys, ale szybko sie kwadratowy zrobił a po prostych nie jeżdżę)przeciętna opona ale Qualifier 2(jak narazie 4,5tys-zero kwadrata i obstawiem ze z 14-15tys powinna zrobić) to super opona, jak się nie rozgrzeją to fakt są troszkę niepewne ale po dogrzaniu mistrzostwo tył pozamykany bez stresu,Dunlop Roadsmart też słyszałem same pozytywne oponie, mniej sportowy szybciej się profil kończy ale za to przebieg powyżej 20tys spokojnie, ale każdy ma swoje ulubione marki i modele:P:P
Odważni nie żyją wiecznie lecz ostrożni nie żyją wcale