Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
dnia 30 lipca 2011r. Justyna i ja zamierzamy się pobrać. Ślub jest w Koninie. "To tylko 100km a i traskę można zrobić" - jak to powiedział Rosa, więc myślę, że problemu to stanowić nie będzie.
Będzie nam niezmiernie miło jak byście mogli współuczestniczyć w tej tardycyjnej paradzie śłubnej.
Czasu jeszcze trochę pozostało, więc prosimy Was o zarezerwowanie tego terminu
no Meyer bracie gratulacje ode mnie i Blue i jak tylko się da to stawimy się! pozdrowienia dla Justyny
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
--------------------------------------
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
--------------------------------------
Dziękujęmy, dziękujemy
Hube, uprowadzenie Panny Młodej... hmmm... pomyślimy :twisted:
No oczyiście, "myto" będzie dla Was moi drodzy, a nawet "żyto"
Trochę informacji
Spotykamy się wszyscy o 16.00 w Domu Weselnym, czyli u Justyny
Później godzinny "postój" w Kościele na Piłsudskiego i dalej jedziemy do Kawnic - do Niagary. Cała trasa to max 10 km.
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
Witam. Dawno mnie na forum nie było....
Michale i Justyno - Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia, ja do Konina również mam "rzut beretem" jednak plany wakacyjne nie pozwolą mi spotkać się z Wami w tym Ważnym Dniu.
Pozdrawiamy
Konrad z Beatą.
Odświeżam temat bo ostatnie dni wolności zbliżają się ku końcowi :lol: Wpisywać się na listę kto leci na asystę-LICZĘ NA FREKWENCJĘ bo w RYJ!!!myślę że w sobotę o 15 tej rondo BP Rataje i lecąc A-2 powinno być gut