Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
może też bym się poturlał na tę paradkę ... z Radzymina do Wyszkowa jest piękna prosta
niech ktoś zapoda .... a najlepiej prowodyr zamieszania .... gdzie i o której mamy się spotkać ?
Jak będzie pogoda, czemu nie...
Tylko nie doczytałem ile wpisowe...
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
Szukałem, czytałem i też nigdzie nie znalazłem ile wpisowego sobie życzą :? w 2009r było 20zł (w tym była koszulka, znaczek, jakieś gadżety i szama) teraz szama jest okrojona o gadżetach nic nie piszą więc obstawiam, że kwota będzie zbliżona.
Ja byłem na tej paradzie w tamtym roku . jest tylko jeden problem Zbyt dużo skuterów !! Niestety jadący na nich nie patrzą na bezpieczeństwo tylko się wpychają na siłę pomiędzy motory . Było kilka przecierek No cóż ale to nie uniknione jeżeli daje się dzieciom i osobą nieodpowiedzialnym skutery
Rozpędzić jest się łatwo , zatrzymać się możesz nie mieć już okazji
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS