powitac
ludziska sluchac mnie teraz uwaznie.
Zaniedlugo koniec sezonu mamy i zimno sie zrobi a my jak te dupy tylko sami jezdzimy, albo parami
wiec zarzadzam co nastepuje:
w tym tygodniu sie spotkac musimy i to jak naliczniej, skladac mi propozycje kiedy i gdzie, a Starszyzna Braciowa w mojej skromnej osobie zaopiniuje i ewentualnie zatwierdzi najlepsza obcje
plan spotkania:
1. zastanowienie i wstepne zorganizowanie sie co do wyjazdu bo juz pod koniec tygodnia trzeba bedzie sie zaczac okreslac czy jedziemy czy nie.
2.po burzliwej dyskusji przejdziemy do bardziej przyjemnych zajec a mianowicie na pierwszy ogien nauka jazdy na gumie [Tulok i Neon wiedza co jest 3:)]
3.wyscigi na 1/4 mili
4. topienie najladniejszego sprzeta w Warcie
5. rzut najciezszym bratem na odleglosc
i wiele wiele innych nie mniej ciekawych
a do tego Czarek ma dla was niespodziewajke ale to on juz wam powie w swoim czasie wiec nie meczyc go teraz:)
i tak powazne ludki wezmy sie zepnijmy i polatamy sobie milo czyz nie?
dac znac jeden drugiemu bo nie wszyscy maja net i forum czytaja.
przesle pomsyla przez gg tylu ludkom ilu udalo mi sie znalesc.licze na wasza pomoc
niebawem podam wam jakis wstepny termin zeby bylo latwiej.A wy sie wypowiecie co i jak.
myrzyn at all.. :angry_smile:
no i co tu tak cicho?
Wiec tak
podaje do wiadomosci:
Spotykamy sie w Czwartek godzina 17.00 na parkingu w Starym Koninie przy dworcu PKS.
kto to czyta podac dalej temu kto wiedziec ma
Panikus co do odwiedzin to wolalbym nie.Hamer dzis mial operacje reki albo dopiero bedzie mial bo jeszcze nie wiem dokladnie i sam rozumiesz narkoza itd na pewno nie bedzie zdolny przyjmowac gosci.Generalnie to on caly czas spi no i nie jest mu za dobrze.Mysle ze odwiedziny ok ale jeszcze nie teraz sie jakos zmowimy jak sie spotkamy.
P.S. I odliczyc mi sie wszyscy bo bedzie bicie:)
MURZYN :angry_smile:
podaje do wiadomosci:
Spotykamy sie w Czwartek godzina 17.00 na parkingu w Starym Koninie przy dworcu PKS.
kto to czyta podac dalej temu kto wiedziec ma
Panikus co do odwiedzin to wolalbym nie.Hamer dzis mial operacje reki albo dopiero bedzie mial bo jeszcze nie wiem dokladnie i sam rozumiesz narkoza itd na pewno nie bedzie zdolny przyjmowac gosci.Generalnie to on caly czas spi no i nie jest mu za dobrze.Mysle ze odwiedziny ok ale jeszcze nie teraz sie jakos zmowimy jak sie spotkamy.
P.S. I odliczyc mi sie wszyscy bo bedzie bicie:)
MURZYN :angry_smile: