Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
...spoko 6 flaszek się chłodzi
...20 chlebów juz pokrojonych zamówione i odbieram w piatek rano z pachnącej piekarnii
...grila też może wezmę by było cieplej i fajniej....
...faja wodna spakowana
...aparat też
... i moja MISS też gotowa do konkurencji - dla nie wtajemniczonych to nie HUBE :jump:
jak czytam te posty to cos mi sie wydaje ze do wolsztyna do parowozowni sie doczołgamy a nie dojedziemy gadalem juz z Kicholem ale nie jest pewien czy bedzie mial samochod wiec szukam jakiejs opcji zastepczej na zabranie moich bagazy!?
Bracia i siostry.... Ja i Sar nie będziemy mięli na ten weekend samochodu (o pochowanym moto nie wspomnę). Doskonale rozumiem, że zapowiada się piękna pogoda i chcecie wsiąść na Wasze ogniste maszyny, jednak czy może ktoś pojedzie samochodem i mnie oraz Sartaba zabierze ze sobą? Będę bardzo dźwięczna za konkretne i, co tu dużo pisać, szybkie odpowiedzi, bo jeśli nikt z was miejsca dla nas nie znajdzie, to będziemy musieli coś wykombinować
ale O SO CHOSI??? ja się pytam.Na mylon procent katamaranem jedzie Kichol i Super G więc w czym problem.Dzisiaj przeprowadziłem rozmowę z Hubą i Kicholem i stwierdziliśmy że te 15 flaszek co mieliśmy kupić jest stanowczo za dużo bo jak wszyscy wią to Piccciu stawia kupne Huba stawia kupne wszyscy nowi stawiają kupne hahah więc kupimy tylko 10 flaszekBo i tak suma sumarum wyjdzie na to samo I TAK NAS SPONIEWIERA :lol:
Hyhy, nie chcemy Grześkowi przeszkadzać, bo w końcu niedawno GPS zakładał na palec i nie wiadomo co w samochodzie będzie się działo A Kichol i Aśka jadą jej żabą, więc się nie zmieścimy
No to super. Większość z nas będzie na miejscu o zaawansowanej godzinie więc sporo zostanie. Nam może uda się wylecieć wcześniej niż o zakładanej 18tej więc pewnie obejmiemy z Kicholem sprawę ogniska itp.
do celu każdy jedzie inaczej czyli tak jak komu pasuje.Ja po pracy lecę do Szamotuł zabieram moją BLONDI bo tak będziemy szybciej i lecę inną trasą więc nie umawiamy się co do miejsca i godziny.W drodze powrotnej już pojedziemy grupą.Dla przypomnienia dla jadących od Poznania przed Wolsztynem na rondzie kręcimy w prawo do Karpicka mijamy miejscowość na końcu po lewej przystanek PKS za nim w lewo i jakieś 50 m po prawej ośrodek firmy ELEKTROMONTAŻ-Poznań SA