jakie klocki i swiece do gsx-f600????
Moderator: bohas
jakie klocki i swiece do gsx-f600????
witam, od razu na wstepie mówie ze jest to mój pierwszy motocykl, wiec zeby nikt sie nie dziwil ze głupie pytania zadaje....
a wiec,,,jakie swiece przychodzą do gsxf 600 z 94r i od razu na jaki klucz bo nie mam klucza do swiec a wszystkie ktorymi próbowalem wykrecic stare swiece nie wchodzą do końca w cylinder:(,,,,,i jeszcze jakie klocki hamulcowe na przód i na tył, bo zanim je wyciągne to wole miec juz kupione nowe. z góry dziekuje i sorki ze pytam o tak oczywiste sprawy, ale jeszcze nie dla mnie :oops: pozdrawiam
Maniek,
Pytania rzadko sa glupie, o wiele czesciej takie sa odpowiedzi
Poczytaj spokojnie wczesniejsze posty a zauwazysz ze prawie wszystkie podstawowe kwestie byly juz walkowane i spokojnie znajdziesz odpowiedzi. Wozi mnie inna Suzi, ale swiece to zapewne NGK, co do klockow polecam EBC HH, nieco drozsze niz przecietne ale swietnie sie sprawuja. Zapewne tez przez pierwsze dni/tygodnie popiszcza troche przy mocniejszym hamowaniu, ale potem sa miodzio!
Pozdro,
Pit
Pytania rzadko sa glupie, o wiele czesciej takie sa odpowiedzi
Pozdro,
Pit
A więc motor który ty posiadasz to jest GSX 600F a nie (gsxf600 nie ma tekiego) to tak masz silnik zapewne o symbolu GN72B podobny jak w nadziorze 600
świece z NGK to mają byc DR 8 ES odstęp elektrody 0.7mm tak jest wedle katalogu numer katalogowy 5423
Klocki to juz zalezy od producenta polecam EBC i jesli moge zaproponowac dobrego sprzedawce którego znam osobiście i mam dobre ceny i jest naprawde życzliwy to wpisz na allegro ,,SEDA77" i jego popytaj wszytko ci doradzi i od reki wyśle. Powiedz mu że polecił cię marcin od czerwonego bandziora. Jeśli będziesz chciał numer tel to napisz. chętnie służe pomocą techniczna ile moge to pomoge.
A kto pyta ten nie błądzi. Pozdrawiam
świece z NGK to mają byc DR 8 ES odstęp elektrody 0.7mm tak jest wedle katalogu numer katalogowy 5423
Klocki to juz zalezy od producenta polecam EBC i jesli moge zaproponowac dobrego sprzedawce którego znam osobiście i mam dobre ceny i jest naprawde życzliwy to wpisz na allegro ,,SEDA77" i jego popytaj wszytko ci doradzi i od reki wyśle. Powiedz mu że polecił cię marcin od czerwonego bandziora. Jeśli będziesz chciał numer tel to napisz. chętnie służe pomocą techniczna ile moge to pomoge.
A kto pyta ten nie błądzi. Pozdrawiam