Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Tak licznego spotkania dawno nie było. Dziękuję Wam za miłe towarzystwo.
Z mojego telefonu żadne zdjęcie nie wyszło. Może Maku coś podeśle bo miał "normalny" aparat.
Wołowianinodolnobrzeżanin również dziękuje za miłe spotkanie i...
... do nastepnego.
pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Gratuluję miłego wieczoru. W drodze do paparazzi wjechał mi wczoraj w tył (samochodu ) skuterowiec i do ok. 22.00 czekalem na przyjazd policji... No cóż do następnego razu.
Dziękuje za sympatyczne spotkanie i pozwolę sobie zaprezentować niezbyt udolne " fotki" upamiętniające jednak uczestnictwo też moje i syna w tym Pierwszym spotkaniu z Dolnoślaska Najsympatyczniejsza Grupa BS - już jako świeżo osaczony na stałe WROCŁAWIANIN - pozdrawiam i polecam się na przyszłość - aku+maku i syn Marcin.
ps. Pozdrawiamy całe BS , a szczególnie Mazowsze i po kadzieli Podlasie z już zapowiadanego od dłuższego czasu - Dolnego Slaska.
maku+aku
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com