spotkanie nad jeziorem
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
- Polubił posty: 2
- Otrzymane Polubienia: 4
Re: spotkanie nad jeziorem
Dzwoniłem i sprawa wygląda tak:
Sanie - na chwilę obecną problem, brak śniegu. Nawet jeśli się pojawi to musi go być dość spora warstwa i musi już być ciut ubity.
Bryczka - nie ma problemu 12os. 150zł/1h
Quady - w tej chwili są zimowane ale czekam na potwierdzenie od szeryfa czy są w stanie je przygotować do nas i dam znać jak coś będę wiedział. Jeśli nie to zapytam czy udostępnią nam sam tor //quad Robsonn-a jeśli się zgodzi oddać w Wasze ręce :mrgreen:
Jazda konno - jak ktoś chcę nie ma problemu 30zł/h
Zwierzaki - można oglądać do woli
Pocałunek Shamana - można całować do woli, oczywiście tylko płeć piękna :lol:
Basen - KLIK
Pozdro Shaman
Sanie - na chwilę obecną problem, brak śniegu. Nawet jeśli się pojawi to musi go być dość spora warstwa i musi już być ciut ubity.
Bryczka - nie ma problemu 12os. 150zł/1h
Quady - w tej chwili są zimowane ale czekam na potwierdzenie od szeryfa czy są w stanie je przygotować do nas i dam znać jak coś będę wiedział. Jeśli nie to zapytam czy udostępnią nam sam tor //quad Robsonn-a jeśli się zgodzi oddać w Wasze ręce :mrgreen:
Jazda konno - jak ktoś chcę nie ma problemu 30zł/h
Zwierzaki - można oglądać do woli
Pocałunek Shamana - można całować do woli, oczywiście tylko płeć piękna :lol:
Basen - KLIK
Pozdro Shaman
Odważni nie żyją wiecznie.... za to ostrożni nie żyją wcale.
------------------------
Suzuki GSX650F <-> DR-Z400E <-> XVS1300 <-> XVS650<-> XV535<->F650
------------------------
kom. 609 895 692
------------------------
------------------------
kom. 609 895 692
-
- BS Brother
Jestem za quadem:D, ale od biedy na bryczkę też pójdę.
Mogę zabrać laptopa, ale muzykę i głośniki proszę skombinować.
Pozdrawiam
Mogę zabrać laptopa, ale muzykę i głośniki proszę skombinować.
Pozdrawiam
k_kistowski@wp.pl
kom. 508 591 037
kom. 508 591 037
-
- BS Brother
no to teraz JA przecież mówiłem sprzęt grający zabieram z domu !!
3.02 biorę urlop więc w piekarni nabędę 20 bochenków chleba potem pojadę do markietu i zrobię zakupy
15 flaszek (taka jak poprzednio)
ketchupy
musztardy
napoje
soki(porzeczkowe)
talerzyki,sztućce,świece
pisać co jeszcze....
WAŻNE
PRZYPOMINAM
1 SHAMAN+JUSTYNA stawiają zaręczynowe
2 SHAMAN stawia kupne auta
3 GENERAŁ stawia kupne auta
4 HUBE stawia za Kinga
5 ASIK zdane prawko
6 SIWY wpisowe
7 ARIK opóźnienie przelewu
8 JA ROSA a co też postawię powiedzmy IMIENINOWA
3.02 biorę urlop więc w piekarni nabędę 20 bochenków chleba potem pojadę do markietu i zrobię zakupy
15 flaszek (taka jak poprzednio)
ketchupy
musztardy
napoje
soki(porzeczkowe)
talerzyki,sztućce,świece
pisać co jeszcze....
WAŻNE
PRZYPOMINAM
1 SHAMAN+JUSTYNA stawiają zaręczynowe
2 SHAMAN stawia kupne auta
3 GENERAŁ stawia kupne auta
4 HUBE stawia za Kinga
5 ASIK zdane prawko
6 SIWY wpisowe
7 ARIK opóźnienie przelewu
8 JA ROSA a co też postawię powiedzmy IMIENINOWA
KOMAR,SIMSON,CZ350,MZ ETZ 250, WSK,GSXF600, GSXR K3 1000- kasacja,GSXR K7-K8 1000 .....SUZUKI F 800 GT
te.792680329
te.792680329
ja też zabieram lapka, ale muzyke już musicie Wy skołować :mrgreen:
płatności u Generała - jeden pocałunek to zaledwie :shock: 99,99zł, czyli niemalże jak za darmo (zapisy na moim pw)Shaman pisze:Pocałunek Shamana - można całować do woli, oczywiście tylko płeć piękna :lol:
-
- BS Brother
...a ja mam pomysła na konkursa dla naszych ukochanych kobitek/laseczek/dziewczyn/przyszłych żon/żon/..... co by każda wzieła ze swojej ogromnej szafy - niejednokrotnie powiększonej x2 najlepsze i najwyższe szpile i zrobimy konkursa na najbardziej odjechane nóżki ( stópki ) w SZPILACH - mogą pojawić się później czasami zimne stópki czyli GALARCIK
P's
pamiętajcie że obok jest SAUNA !! - może jakoś uda się załatwić by uruchomili - to by była jazda
P's
pamiętajcie że obok jest SAUNA !! - może jakoś uda się załatwić by uruchomili - to by była jazda
Jawka 50,Simson SR50,Suzuki DR350,Y...XT660R,Y...FZ6N,Y...FZ1S, GSX-R 600 K6, JOW-EJ
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
Widze Grzesiu, ze masz ten sam fetysz, co ja... Ale do sedna. NIE DA RADY! Jak oddasz glos na moja - pociagne Ci z banki (bo sie gapisz ), jak oddasz glos na Marzene to Rosa da Ci w ryj, a na koniec dostaniesz z liscia plus "dozgonnego focha" malzonki. Niestety, w tej bajce kopciuszkow jest wiele... HehSuperGee pisze:co by każda wzieła (...) najlepsze i najwyższe szpile i zrobimy konkursa na najbardziej odjechane nóżki ( stópki )
a jak się będziesz gapił na Juliettę to ja uderzę z partyzanta :mrgreen: hehh
pomysł ciężko będzie zrealizować, ale... może płeć piękna zrobi nam taką małą niespodziankę
pomysł ciężko będzie zrealizować, ale... może płeć piękna zrobi nam taką małą niespodziankę
-
- BS Brother
Grzesiu dla mnie pomysł bomba ja nie mam nic przeciwko a głosowanie można zrobić tajne i wrzucić wszystko do jednego kapelusza co by nie wyłapać od kolegów
Swoją drogą tak myślę Grzechu że taki prezent powinieneś zafundować małżonce
Pozdrawiam
Swoją drogą tak myślę Grzechu że taki prezent powinieneś zafundować małżonce
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
------------------------
------------------------
kom. 609 895 692
------------------------
------------------------
kom. 609 895 692
-
- BS Brother
Hej!
Plany są takie:
- śniadanie: jajeczka wiejskie w różnych postaciach, szynka, serek, itd., itp...
- po przejażdżce zupki (smaczne)
- deser (niespodzianki)
- kolacja (grill, smakowite Generałowe kiełbaski z ogniska, sałatki,niespodzianki) :brwi:
Najważniejsze: wszystkie prognozy wskazują na potężne mrozy. W związku z tym, kto chce zabiera łyżwy :devil: - będzie ok. 30 cm lodu na jeziorze. Ja zabieram apteczkę :beat2: .
Pozdrawiam do zobaczenia! :brwi:
Plany są takie:
- śniadanie: jajeczka wiejskie w różnych postaciach, szynka, serek, itd., itp...
- po przejażdżce zupki (smaczne)
- deser (niespodzianki)
- kolacja (grill, smakowite Generałowe kiełbaski z ogniska, sałatki,niespodzianki) :brwi:
Najważniejsze: wszystkie prognozy wskazują na potężne mrozy. W związku z tym, kto chce zabiera łyżwy :devil: - będzie ok. 30 cm lodu na jeziorze. Ja zabieram apteczkę :beat2: .
Pozdrawiam do zobaczenia! :brwi:
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’
721-23-55-33
721-23-55-33
-
- BS Brother
...nie łyżwy tylko ciepłe gacie czapki i zdrowy rozsądek - jeżeli chodzi o te jezioro !!
Co do wyżerki to jest pięknie ....my też coś weźmiemy tzn. jakieś przekąski , ale proponuje by dziewczyny upiekły jakieś dobre ciacho do kawki - niech pochwalą się swoimi wypiekami czyli tym czym urzekają swoich mężczyzn każdego sobotniego popołudnia
A my faceci jakie plany oprócz quadów i jazdy bryczką?? Jakieś inne rozrywki męsko-męskie?? NIe zapomnijcie o SAUNIE! Może komuś uda się skontaktować z "sąsiadem"
Co do wyżerki to jest pięknie ....my też coś weźmiemy tzn. jakieś przekąski , ale proponuje by dziewczyny upiekły jakieś dobre ciacho do kawki - niech pochwalą się swoimi wypiekami czyli tym czym urzekają swoich mężczyzn każdego sobotniego popołudnia
A my faceci jakie plany oprócz quadów i jazdy bryczką?? Jakieś inne rozrywki męsko-męskie?? NIe zapomnijcie o SAUNIE! Może komuś uda się skontaktować z "sąsiadem"
Jawka 50,Simson SR50,Suzuki DR350,Y...XT660R,Y...FZ6N,Y...FZ1S, GSX-R 600 K6, JOW-EJ
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
Stawiam flache temu kto wejdzie do jeziorka i przepłynie kilka metrów :mrgreen: :mrgreen:
-
- BS Brother
....Panowie pytajcie swoich Panien czy coś może upieką ze słodkiego? Ma być nieźle zimno więc zapewne przesiedzimy dużo na sali jedzeniowo/tanecznej wiec bedzie trzeba ciagle jeść ....mało kto wytrzyma wtedy długo na mroziku :snieg:
A na marginesie to prawie się będzie kończył karnawał więc może w sobotni wieczór zrobić impreze karnawałową, dobra muzę załatwić no i obowiazkowo to powinna być impra na która każdy sie przebierze ...myślę że strój byłby dowolny, ale z polotem i dużą fantazją ( strój motocyklisty odpada heheheh) co wy na to? Było by zabawnie i mielibyśmy fajne fotki na forum ....
kto za tym pomysłem?
A na marginesie to prawie się będzie kończył karnawał więc może w sobotni wieczór zrobić impreze karnawałową, dobra muzę załatwić no i obowiazkowo to powinna być impra na która każdy sie przebierze ...myślę że strój byłby dowolny, ale z polotem i dużą fantazją ( strój motocyklisty odpada heheheh) co wy na to? Było by zabawnie i mielibyśmy fajne fotki na forum ....
kto za tym pomysłem?
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
Grzegorz
gg 2909906
tel. 791106746
ARh+
-
- BS Brother
Grzesiu w poprzednim poście napisałem - deser (niespodzianka). Tak więc pisze teraz, że na 100 % będę miał słodką okrągłą niespodziankę i coś jeszcze słodkiego, ale jak któraś z pań lubi piec to oczywiście jakiś placuszek się zje. Pomysł z przebieraniem bardzo trafiony - już myślę za kogo się przebrać.SuperGee pisze:....Panowie pytajcie swoich Panien czy coś może upieką ze słodkiego? Ma być nieźle zimno więc zapewne przesiedzimy dużo na sali jedzeniowo/tanecznej wiec bedzie trzeba ciagle jeść ....mało kto wytrzyma wtedy długo na mroziku :snieg:
kto za tym pomysłem?
Pozdrawiam!
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’
721-23-55-33
721-23-55-33
-
- BS Brother
Zabawa tematyczna powiadacie pomysł bardzo fajny :mrgreen:
Pytanie tylko czy obieramy jakiś konkretny temat?
- lata 80` PRL Party
- NFZ
- bajki
- dziki zachód
- aleja gwiazd
- SF
- etc.
Czy koncepcja dowolna?
No może być fajnie sprzęt grający ROSA zapewnia konkretny, Generał weź tam jakieś migawki i mikrofon, karaoke jak masz
Jedzonko zapowiada się pyszne jak zawsze zresztą :!:
No :mrgreen:
Pytanie tylko czy obieramy jakiś konkretny temat?
- lata 80` PRL Party
- NFZ
- bajki
- dziki zachód
- aleja gwiazd
- SF
- etc.
Czy koncepcja dowolna?
No może być fajnie sprzęt grający ROSA zapewnia konkretny, Generał weź tam jakieś migawki i mikrofon, karaoke jak masz
Jedzonko zapowiada się pyszne jak zawsze zresztą :!:
No :mrgreen:
------------------------
------------------------
kom. 609 895 692
------------------------
------------------------
kom. 609 895 692