Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Na wieść o odwołaniu targów w Berlinie zaopatrzyłem się u krajowych dostawców - Radka i Łukasza. Ze sklepu z logo na naszej głównej stronie. Doposażyłem też moto w bardzo przydatne akcesoria.
Pozdrawiam!
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’ 721-23-55-33
no to teraz już wiem gdzie Piccciu w sobotę przepędził 320 km pędzidłem.Oj nie ładnie Piccciu w RYJ!!! też mogłem pojechać a tak to tylko skromne 50 koło komina
ROSA pisze:no to teraz już wiem gdzie Piccciu w sobotę przepędził 320 km pędzidłem.Oj nie ładnie Piccciu w RYJ!!! też mogłem pojechać a tak to tylko skromne 50 koło komina
Nigdzie nie byłem - sklep jest wysyłkowy, ale możemy się raz do zachodniopomorskiego wybrać. Z przyjemnością
Pozdrowionka!
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’ 721-23-55-33
ROSA pisze:no to teraz już wiem gdzie Piccciu w sobotę przepędził 320 km pędzidłem.Oj nie ładnie Piccciu w RYJ!!! też mogłem pojechać a tak to tylko skromne 50 koło komina
Nigdzie nie byłem - sklep jest wysyłkowy, ale możemy się raz do zachodniopomorskiego wybrać. Z przyjemnością