Cześć
Za tydzień w środe "8 marca", wiadomo z jakich przyczyn ten dzień to nie jest zwykła środa. :babe:
Proponuje spotkanie "BS Team Łódź" przenieść na Wtorek 7 marca, (sugestia Kerama, moja też)
oczywiście start między 19 a 20 w "Iron Horse" na ul Tuwima.
Będzie okazja wypróbować Wtorek, a piwo jest wtedy dla studentów po 4pln.
Dodatkowo jeżeli nikt nie ma nic przeciwko a wtorek się sprawdzi, to proponuje
globalnie zamienić środy na wtorki !!
(nie ukrywam że osobiście też mi na tym zależy, ale czekam na zgode wszystkich zainteresowanych)
Także czekam na opinie i potwierdzenia. :piwko2:
Pozdro
domo00
Najbliższe Spotknie w Łodzi w "IronHorse"
Moderator: Shenson
Sie ma domin.
Wlasnie spojrzalem w plan i tak srednio to wyglada. Wtorek dla mnie to caly dzien na uczelni wiec za kazdym razem bede z deka zje..ny. Dla mnie za tydzien jak najbardziej pasuje ale co tydzien to troche bedzie za ciezko. Wiem ze Tobie o wiele bardziej pasuje Wt i ze mowiles ze jak w sr to bedziesz co 2 tyg wpadal ale dla mnie tak samo wyglada sytuacja we wtorki Zobaczymy co powiedza inni. Jesli kazdy sie zgodzi na wtorki to ja sie dostosuje.
Pozdro dla BS Team Łódź :twisted:
Wlasnie spojrzalem w plan i tak srednio to wyglada. Wtorek dla mnie to caly dzien na uczelni wiec za kazdym razem bede z deka zje..ny. Dla mnie za tydzien jak najbardziej pasuje ale co tydzien to troche bedzie za ciezko. Wiem ze Tobie o wiele bardziej pasuje Wt i ze mowiles ze jak w sr to bedziesz co 2 tyg wpadal ale dla mnie tak samo wyglada sytuacja we wtorki Zobaczymy co powiedza inni. Jesli kazdy sie zgodzi na wtorki to ja sie dostosuje.
Pozdro dla BS Team Łódź :twisted: