Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Siemka
25-27 marca będę w Wa-wie na szkoleniu w centrum konferencyjnym Barnabitów.
Miło było by się spotkać z warszawskim członem BS przy piwku.
Pomyślcie co można zorganizować i dajcie znać.
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
spotkanie dziś ok. 19:45 widzimy się w galerii mokotów gdzieś tam w okolicach kręgielni - wyszło spontanicznie więc zapraszam kto może i chce :mrgreen:
GSXR 600
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać...
608692167
dzieki za spotkanie
hahaha można z nim grac jak gra lewa reka :roll:
608 601 340
"Nigdy nie można ustalić z pewnością, gdzie w kobiecie kończy się anioł, a gdzie zaczyna diabeł..."
"Jutro wcale Ci się nie należy, nie jest obiecane ani zagwarantowane!"
Ha ha no bez przesady wystrzelałem się na początku jak Kojot do strusia a później to już rolę "oblatywacza" przejął Rostwór co dziwne dzisiaj mnie bardziej lewa łapa boli niż prawa (te różowe kulki są zdradzieckie)
Dzięki również wszystkim obecnym za super spotkanie, kupę frajdy, uświadomienie, że te kropki na ziemi to wcale nie są wkręty do drewna tylko znaczniki itp.
aha black Goliath rulez (ale tylko w prawej ręce)
GSXF 750 '00 alias "Obskurak"
Obecnie SUZUKI TL1000R
Ja także dziękuję za wieczorne spotkanie. Śmiechu i emocji było sporo, ale ostatnią grę musiałem przedłużyć, by się przekonać, ze można rzucić ponad 160pkt:) no i się trzeba pochwalić!:D
ale nie ma to jak Rav, który przy 2 pierwszych grach nas zmiażdżył i za każdym razem miał te same wyniki w 2 ostatnich rundach:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport