Generał nie spinaj się. Sam przyjadę. Nie musisz mnie przywozić heheheGenerał pisze:. . . coś słodkiego i dużego :mrgreen:
Hube
Generał nie spinaj się. Sam przyjadę. Nie musisz mnie przywozić heheheGenerał pisze:. . . coś słodkiego i dużego :mrgreen:
futek pisze: Na którą życzycie sobie pobódkę??
Jak dla mnie i dla Shamana może być już 6 - 7 ranofutek pisze:Na którą życzycie sobie pobódkę??
hube Ty masz buty większe od kajaka więc dacie radę :lol: a dodatkowo informuję że tym razem sobota wieczór PIŻAMA PARTY!!!(futek bądź gotowy)Hube pisze:Jak dla mnie i dla Shamana może być już 6 - 7 ranofutek pisze:Na którą życzycie sobie pobódkę??
Futek, przywieź kajak, będziemy pływać.
:shock: tego się nie spodziewałem,... chyba nikt się nie spodziewał :shock: - przecież Ty Rosa nie uznajesz bieliznyROSA pisze: a dodatkowo informuję że tym razem sobota wieczór PIŻAMA PARTY!!!(futek bądź gotowy)
ten jeden raz dam radę ale pod piżamą nie potrzebna bielizna hihi My jak My ale myślę że Panie mają pole do popisu :babe:piccciu pisze::shock: tego się nie spodziewałem,... chyba nikt się nie spodziewał :shock: - przecież Ty Rosa nie uznajesz bieliznyROSA pisze: a dodatkowo informuję że tym razem sobota wieczór PIŻAMA PARTY!!!(futek bądź gotowy)
Ale my tylko na jeden dzien do Was przyjedziemy. Nie nakrecajcie sie tak.ROSA pisze:hube Ty masz buty większe od kajaka więc dacie radę :lol: a dodatkowo informuję że tym razem sobota wieczór PIŻAMA PARTY!!!(futek bądź gotowy)Hube pisze:Jak dla mnie i dla Shamana może być już 6 - 7 ranofutek pisze:Na którą życzycie sobie pobódkę??
przetestujemy w praktyce jazdę moto po wodzie: hube w swoich kajakach, a dealer na nowym szybkim gixie :mrgreen:ROSA pisze:hube Ty masz buty większe od kajaka więc dacie radę :lol: (futek bądź gotowy)Hube pisze:Jak dla mnie i dla Shamana może być już 6 - 7 ranofutek pisze:Na którą życzycie sobie pobódkę??