Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
LukBoski pisze:no chłopaki 11 marca juz tuż yuż yupiii
no i sie pojawiłes ... :>
spotkanie uważam za udane .. zjawiło sie nawet troche wiecej osob niz było przewidziane ... co tym bardziej świadczy o sukcesie
szczerze powiedziawszy, z twarzy pamiętam ludzi .. ale zeby przyporządkować ich ksywy/imienia to juz problem ... na pewno było czterech Adamów
mam nadzieje, że na tym jednym spocie nie poprzestaniemy, i nawet w sezonie znajdzie sie czas na bilardzik przy piwku ....
Gruby no z zapamietaniem Ciebie to ja problemow nie mam
A czy za tydzien pojedziemy na Hel to zalezy od tego czy masz na wynajecie kilka skuterow snieznych
A powaznie to spodkanko calkiem mile, mile i z pewnoscia beda kolejne z tym ze nastepne juz niech bedzie z naszymi Zuziami
Bo musze Ci pokazac ze rozowy bak jest lepszy od blekitnej szybki :p
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Spotkanie uwazam rowniez za bardzo udane!! Ale mam podobny problem jak Gruby, a mianowicie nie potrafie przyporzadkowac ksywy do twarzy
pozdrawiam i do nastepnego spotkania
fajnie ze jest taka stronka ze zdjeciami kazdego i jego danymi ale troche malo ludzi tam jest jak na cale BS!!! i na niektorych slabo widac twarze!!
pozdrawiam
chłopaki .. nie to żebym zmuszał, ale ta galeria to bardzo dobry pomysł dla nas jako, że niektorzy widzielismy sie po raz pierwszy ... skrobniecie maila do Omegi to chwila-moment, a przyniesie efekty ...
a jestem taki mądry bo sam przed chwilą napisałem
proponuje kontynuowac ewentualną rozmowe na ten temat w innym topicu, a ten zostawic na nasze boskie spotkania ...
edit: ja juz jestem z zaje*istym błędem ortograficznym mojego autorstwa , ale to sie naprawi z czasem
byłem,piwo piłem i w tyłek w bilarda dostałem ...miło było was poznać.Zwlaszcza chydego który mi tyłek złoił... z resztą wszyscy z którymi grałem mnie sprali ...
ech impreza ciekawa, ale wolałbym unikac knajp gdzie siedza kibice(Zeby daleko nie szukac przedwczoraj miałem kontakt z kibicami i tasakiem,wiec,sorry-ale moze next time bez knajp klubowych).